Laden reviews...
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen worden duidelijke uitleg en vriendelijke instructeurs vaak genoemd. Reviewers waarderen de duidelijke communicatie en de planning, met veel mensen die in één keer slagen. Veel respondenten voelen zich op hun gemak en goed voorbereid dankzij de persoonlijke begeleiding. De ervaringen positioneren Kemp als een betrouwbare keuze voor intensieve rijopleiding.
Goede instructie gehad lekker rustig rijden
De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken
Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training?
Ja
Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden?
14 July 2026
Pieter De Boer
Urk
Goede communicatie, snelle reactie!
9 July 2026
Volkan Topuz
Almere
Er waren vriendelijke mensen aanwezig.
3 July 2026
Nathalie
Dronten
Professionele rijopleider met vriendelijk en kundig personeel. Lekker laagdrempelig in de omgang maar met uitstekend wagenpark dat volledig aan de behoefte voldoet.
C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)
11 June 2026
Jeroen
Eemnes
Prima sfeer en begeleiding gehad. Goed bereikbaar voor vragen.
Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk?
De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken
8 June 2026
Guido
Lelystad
Alles werd goed uitgelegd en je werd goed begeleid!
3 June 2026
lizzy
Doornspijk
Rijles was met deskundige professional. Efficiënt en doelgericht.
C1 (camper)
2 June 2026
Marieke Reinders
Zwolle, rijles en examen Lelystad
Ik dacht 2 lessen het gaat mij niet lukken, maar ik had een hele goeie coach. Alles wat hij tegen mij zei had ik ook gedaan tijdens examen, en eind resultaat in één keer geslaagd.
B (auto)
28 May 2026
Pierina
Lelystad
Heldere uitleg Voldoende praktische leermomenten.
16 May 2026
Adri
Almere
Planning en de wensen van de kandidaat worden vooropgesteld en betalingen konden ook in termijn betaald worden. instructrice en de vaardigheden die ik heb geleerd kan ik alleen maar aanprijzen.
D (bus)
13 May 2026
Dylan Krishnasing
Almere
Ik heb vandaag mijn scooterexamen gehaald dankzij de fijne lessen van Rijschool Kemp! Een hele goede en aardige rijinstructeur die alles duidelijk en rustig uitlegt. Je wordt echt op je gemak gesteld tijdens de lessen, waardoor je met meer zelfvertrouwen gaat rijden. De uitleg was altijd helder en er werd goed de tijd genomen om alles uit te leggen. Dankzij de goede begeleiding ben ik vandaag geslaagd. Zeker een aanrader!
13 May 2026
Diego van Gog
Lelystad
Fijne voorbereidende rijlessen gehad voor het taxi- examen
9 May 2026
Robbert
Oostwoud
Hele fijne lessen alteid duidelijk gehad leuke lessen bij jeroen hoedenmaker
C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)
16 April 2026
martin Floor
Hattem
Goed geholpen aan het scooterrijbewijs van mijn dochter. Locatie is makkelijk bereikbaar en geeft goede faciliteiten zoals een eigen groot oefenterein. Vriendelijke instructeur die alles vertelde om in 1 keer te slagen voor het scooterrijbewijs.
15 April 2026
Arnold
Biddinghuizen
Met een groep leuke instructeurs heb ik het erg naar mijn zin gehad, de lessen waar duidelijk en goed in kwaliteit. Daarnaast werd op het gebied van lessen inplannen altijd goed gecommuniceerd.
14 April 2026
Jasper
Lelystad
Zowel mijn CE als D rijbewijs behaald via deze rijschool. Fijne instructeurs die kennis hebben van zaken. Contact met planner Johan was uitermate prettig. Dingen werden snel afgehandeld en goed bereikbaar.
Voor welk rijbewijs bent u opgeleid?
C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger), D (bus)
8 April 2026
Tim
Lelystad
Een fijne rijschool die echt de tijd neemt en kijkt naar wat er persoonlijk nodig is. Elke keer met zin naar de rijschool gegaan!
3 April 2026
Judith
Harderwijk
Ontzettend bedankt voor de geweldige ervaring. Ik ben blij dat ik op dezelfde dag de lessen heb gevolgd en praktijkexamen heb gedaan. In één keer geslaagd! Het regende op die dag waardoor de oortjes kraakte. Er reden op die dag meerdere leerlingen. Goed en prima te doen!
30 March 2026
Chloë
Lelystad
Goede en netjes voorzorgde bussen. Instructeur was duidelijk, wist de wegen perfect in Emmeloord. (de examinator bijna). Met de Instructeur veel humor gehad.
29 March 2026
Evert
Lelystad
Ik heb rijschool Kemp ervaren als een super fijne rijschool, duidelijke uitleg en aandachtspunten tijdens mijn lessen. Daardoor in 1x geslaagd
27 March 2026
Gawel
Almere
Ik kwam bij rijschool Kemp om mijn AM rijbewijs te halen. Met de begeleiding van de instructeurs van Kemp ben ik hierdoor in één keer geslaagd. Top begeleiding, duidelijke en rustige instructie hebben geleid tot een prima resultaat. Bedankt!
27 March 2026
Lucas
Lelystad
Ik kon snel terecht om te lessen en binnen 3 weken had ik het C1 rijbewijs binnen. De instructeurs waren heel kundig en vriendelijk. Ik zou iedereen aanraden om hier te lessen.
C1 (camper)
25 March 2026
Bryant
Lelystad
Ik heb mijn scooter rijbewijs zonder problemen gehaald.
22 March 2026
F
Zeewolde
19 March 2026
Jody
zwolle
Duidelijke uitleg en zeer goede communicatie! In een keer geslaagd! Ik raad jullie kemp zeker aan!
18 March 2026
Marouan