Laden reviews...
125 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen worden duidelijke uitleg en vriendelijke instructeurs vaak genoemd. Reviewers waarderen de duidelijke communicatie en de planning, met veel mensen die in één keer slagen. Veel respondenten voelen zich op hun gemak en goed voorbereid dankzij de persoonlijke begeleiding. De ervaringen positioneren Kemp als een betrouwbare keuze voor intensieve rijopleiding.
Een goede ervaring met Kemp rijopleidingen. De sfeer is goed, communicatie duidelijk en de instructeurs weten hoed waar ze het over hebben. De voertuigen zijn in goede staat.
D (bus)
De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken
Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training?
N.v.t.
Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden?
30 August 2026
Peter
Zeewolde
Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Maar mede door de vakkundige begeleiding van Roeland en Samantha toch geslaagd.
28 August 2026
Dick
SWIFTERBANT
De rij-instructeur gaf goede uitleg, zodat wij in één keer geslaagd zijn voor ons C1 rijbewijs.
25 August 2026
Teddy
Lelystad
Er wordt goed op je gelet, je leert elkaar kennen en daardoor komt er een ontspannen gezellige sfeer.
A (motor)
20 August 2026
Daisy
Lelystad
In de afgelopen weken heb ik mijn lessen gevolgd voor rijbewijs C met bijbehorende theorie. Door de duidelijke instructies en goede lessen heb ik alle examens in één keer gehaald! Met plezier en vertrouwen ga ik door naar de lessen voor E achter C!!
19 August 2026
Marco
Lelystad
Ik heb de rijlessen als zeer relaxed ervaren.
18 August 2026
Kitty Uitvlugt
LELYSTAD
De rijschool behandelt elk onderwerp indivdueel en rustig. Instructeur ook erg vriendelijk en adapteert aan de leerling om hen zo goed mogelijk te helpen. Enige tip misschien niet sommige dingen pas erg laat net voor het praktijkexamen pas te doen. Voor de rest zeker een aanrader!
B (auto)
De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken
11 August 2026
Floren
Blaricum
Geduldige instructeurs, zeer vriendelijk, bekwaam en professioneel. Communicatie met “het kantoor” was vlot, helder en betrokken. Prijs kwaliteit verhouding daardoor ook top!
5 August 2026
Esther
Hilversum
29 July 2026
Henk Visscher
IJsselmuiden
Vanaf het allereerste contact voelde het meteen goed. Van de proefles tot en met het behalen van het rijbewijs is alles uitstekend geregeld. Wat Kemp Rijopleidingen echt onderscheidt, is dat het niet alleen om rijlessen gaat, maar om mensen die oprecht betrokken zijn en er alles aan doen om je te laten slagen. De communicatie was gedurende het hele traject perfect. De planning was altijd duidelijk en flexibel, en er werd uitstekend contact onderhouden met mij als ouder. Tegelijkertijd was er tijdens de rijlessen een geweldige klik met mijn zoon. Hij voelde zich op zijn gemak, kreeg duidelijke uitleg en werd met veel geduld en enthousiasme begeleid. Je merkt aan alles dat de mensen bij Kemp Rijopleidingen hart hebben voor hun leerlingen. Ze denken mee, nemen zorgen weg, regelen alles tot in de puntjes en doen net dat stapje extra. Die persoonlijke betrokkenheid kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen. Een rijopleiding kiezen is een belangrijke beslissing, maar achteraf kunnen wij zeggen dat we geen betere keuze hadden kunnen maken. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de professionele én persoonlijke begeleiding. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een rijschool waar kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Kemp Rijopleidingen verdient wat ons betreft meer dan vijf sterren.
28 July 2026
E
Vos
Top rij instructeur,gewoon zeggen hier doe je het zus en daar zo,duidelijke uitleg en nog gezellig ook super bedankt
23 July 2026
Wil
Dronten
Goede instructie gehad lekker rustig rijden
14 July 2026
Pieter De Boer
Urk
Goede communicatie, snelle reactie!
9 July 2026
Volkan Topuz
Almere
Er waren vriendelijke mensen aanwezig.
3 July 2026
Nathalie
Dronten
Professionele rijopleider met vriendelijk en kundig personeel. Lekker laagdrempelig in de omgang maar met uitstekend wagenpark dat volledig aan de behoefte voldoet.
11 June 2026
Jeroen
Eemnes
Prima sfeer en begeleiding gehad. Goed bereikbaar voor vragen.
A (motor)
De behandelde stof in de opleiding/training kan ik voor een deel goed gebruiken
8 June 2026
Guido
Lelystad
Alles werd goed uitgelegd en je werd goed begeleid!
3 June 2026
lizzy
Doornspijk
Rijles was met deskundige professional. Efficiënt en doelgericht.
2 June 2026
Marieke Reinders
Zwolle, rijles en examen Lelystad
Ik dacht 2 lessen het gaat mij niet lukken, maar ik had een hele goeie coach. Alles wat hij tegen mij zei had ik ook gedaan tijdens examen, en eind resultaat in één keer geslaagd.
B (auto)
28 May 2026
Pierina
Lelystad
Heldere uitleg Voldoende praktische leermomenten.
16 May 2026
Adri
Almere
Planning en de wensen van de kandidaat worden vooropgesteld en betalingen konden ook in termijn betaald worden. instructrice en de vaardigheden die ik heb geleerd kan ik alleen maar aanprijzen.
D (bus)
13 May 2026
Dylan Krishnasing
Almere
Ik heb vandaag mijn scooterexamen gehaald dankzij de fijne lessen van Rijschool Kemp! Een hele goede en aardige rijinstructeur die alles duidelijk en rustig uitlegt. Je wordt echt op je gemak gesteld tijdens de lessen, waardoor je met meer zelfvertrouwen gaat rijden. De uitleg was altijd helder en er werd goed de tijd genomen om alles uit te leggen. Dankzij de goede begeleiding ben ik vandaag geslaagd. Zeker een aanrader!
13 May 2026
Diego van Gog
Lelystad
Fijne voorbereidende rijlessen gehad voor het taxi- examen
9 May 2026
Robbert
Oostwoud
Hele fijne lessen alteid duidelijk gehad leuke lessen bij jeroen hoedenmaker
16 April 2026
martin Floor
Hattem
Goed geholpen aan het scooterrijbewijs van mijn dochter. Locatie is makkelijk bereikbaar en geeft goede faciliteiten zoals een eigen groot oefenterein. Vriendelijke instructeur die alles vertelde om in 1 keer te slagen voor het scooterrijbewijs.
15 April 2026
Arnold