me zoon zegt dat ze rijlessen en exame heel relex verliepen

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? N.v.t.

prettige rijschool!

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.
  • Waren de leermiddelen/materialen die u tijdens de opleiding/training heeft gebruikt een aanvulling op de opleiding/training? Ja

Voelde goed!

Mijn autistische zoon is na vervelende ervaring bij andere rijschool, bij Kemp zeer goed opgevangen.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? De behandelde stof in de opleiding/training kan ik goed gebruiken

Goede rijschool en zeer goede instructeurs,

Top rijschool in Lelystad. Van aanvraag tot het slagen prima geholpen door zeer vriendelijk personeel. De instructeurs zijn van het type: NO NONSENSE... en daar hou ik van! Persoonlijk ben ik klaar met het behalen van mijn rijbewijzen, maar kan een ieder aanraden om bij deze rijschool een RBW te gaan halen.

• Wat vond u van de locatie en de bereikbaarheid waar de opleiding/training werd gehouden? N.v.t.
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Rij instructeurs zijn top (Hans in het bijzonder)

Tijdens de lessen nemen ze de tijd voor je en geven duidelijke instructies. Planning zou beter kunnen en moeten gaan. Verder een fijne tijd gehad en het oefenterrein is ideaal.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Heb onlangs mijn motorrijbewijs gehaald en ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen. De instructeur heeft veel tijd besteed aan herhaling, wat me enorm heeft geholpen om de vaardigheden onder de knie te krijgen. De feedback die ik kreeg was waardevol en constructief, waardoor ik me steeds zekerder voelde op de motor. Dankzij deze goede begeleiding heb ik mijn examen met succes gehaald. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen aan iedereen die zijn motorrijbewijs wil behalen!

Heel professioneel geholpen.

7 uur les van 1 instructeur verdeeld over 3 dagen. En 1 uur voor het praktijk examen nog 1 uur van een andere instructeur. Mooi samenspel die mij goed paste.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C1 (camper)

Op weg naar een rijbewijs door zeer professionele begeleiding van vakmensen

Beste mensen van Kemp Lelystad Ondanks de afstand, anderhalf uur rijden van Hellendoorn naar Lelystad, geen seconde spijt van mijn keuze voor Kemp Rijopleidingen. De drie verschillende rijinstructeurs hebben ieder op hun eigen persoonlijke wijze zeer professioneel bijgedragen aan het opleiden tot rijbewijs C1. In vier lessen is mij alle kneepjes van het rijden in de vrachtwagen aangeleerd. Dat is een groot compliment waard. De informatie en begeleiding vanaf het moment van aanmelden (Johan) tot de rijlessen (Roeland) vond ik persoonlijk heel erg prettig.

Erg prettig

Begeleiding was erg prettig, met name van Hans. Hij heeft mij ook nog enorm veel geholpen bij het eindexamen in verband met mijn faalangst. Ze nemen alles echt stap voor stap door en maakten de begeleiding echt passend.

• Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Er was niks om te klagen

Alles liep goed en echt hele vriendelijke mensen

GE-WEL-DIG

Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs en dat allemaal door de goede ondersteuning van Hans! Echt een toppertje ben je! Kan hem iedereen aanraden! Jij hebt mijn grootste droom laten uitkomen! Verder is er super fijne communicatie vanuit Kemp en onwijs lieve medewerkers die echt meedenken dus ook iedereen buiten Hans om, onwijs bedankt voor het mogelijk maken van mijn grootste droom!

Top!

Goeie rijschool. Roeland is een topper legt alles goed en duidelijk uit. En heeft veel geduld

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? D (bus)

Eerst een dagcursus gehad en daarna gelijk praktijk examen

Perfecte instructeur

Duidelijke instructies goede aanwijzingen

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)

Gemotiveerd, vriendelijk en passievol persineel

Alles super geregeld en vriendelijk

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Leerde mij precies wat ik nodig had op het examen

Netjes, duidelijk en snel

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)

Top, vooral instructeur Hans!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? N.v.t.
  • Wat levert de opleiding/training voor u op in het dagelijkse werk? N.v.t.

Een fijne rijschool met een fijne instructeur

Ze nemen echt de tijd voor je, leggen alles goed uit en hebben geduld met je. Wel vond ik het lastig dat we een bepaald onderdeel niet zo veel geoefend hadden, gelukkig kreeg ik deze oefening niet op het examen

Volwaardig profesioneel

Prima , goede uitleg, alles behandeld dat in examen werd gevraagd

Prettig lessen

Goede instructeurs gehad, ook de invallers. Lesmotoren niet slecht.

Perfecte cursus en examen

Naar het behalen van mijn theorie examen kon ik snel terecht bij andere rijscholen moest ik zeker 2 maanden wachten, rijschool kemp hoefde dit niet. Erg fijne rijinstructeur. In 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk examen rijschool kemp bedankt

Fijne leerzame lessen

De lessen waren prima, en in 1x geslaagd voor praktijk scooter. Communicatie via de mail uitstekend!

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? AM2/4 (bromfiets/brommobiel)

Vanaf de eerste offerte vriendelijk contact

Vanaf de eerste offerte netjes en kundig geinformeerd. Tijdens de praktijkdag een zeer vriendelijke, geduldige en kundige instructeur.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? BE (aanhangwagen achter auto)

Snel, vakkundig en super geregeld

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met het behalen van mijn C1 rijbewijs. Alles was goed geregeld en heb ook in één keer alles gehaald. Voelde mij altijd weg op mijn gemak en zelfs de CBR examinator komt naar hun locatie toe voor het afnemen van het examen.

Top rijschool

Hele gezellige instructeurs je kan makkelijk met ze praten en lachen, ze geven je zodanig les dat je het eigenlijk zelf aanleert hoe het moet en dat als je wat verkeerds doet dat ze je ook echt erop wijzen hoe of wat. Zoals met een vrachtwagen een bepaalde bocht niet redden, dan laten ze je 3/4x een ronde rijden langs die bocht zodat je hem uiteindelijk wel goed hebt genomen.

• Voor welk rijbewijs bent u opgeleid? C(E) (vrachtwagen/+ aanhanger)

Artemisweg 220

8239 DE Lelystad