goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik rij met plezier doordat ik mijn rijbewijs bij Van Buuren heb gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een heftruckopleiding gevolgd.\r\nLekker kort (3 dagen) Heb nu ook gelijk werk gevonden via het uitzendbureau. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring! Ik kan van Buuren aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nvorig jaar juli mijn C rijbewijs gehaald met theorie erbij alles in 1 keer super! vandaag mijn CE rijbewijs gehaald in een 1 week tijd! goed onderhouden wagenpark voldoende parkeer gelegenheid,super kom nog een keer terug voor motor!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf momenteel heb ik alleen nog de theorie gehaald bij van buuren, de opleiding hebben ze zeer deskundig behandeld, maar wel in 1 keer geslaagd. nu nog afwachten voor het rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is zeer positief want hoe kom je als brabander dan terecht in pijnacker.\r\nIk heb gezocht naar een opleiding voor buschauffeur en kwam bij v Buuren terecht om de volgende redenen:\r\nA - een duidelijke website ( no nonsens taal ) \r\nB - een duidelijk samengesteld pakket met een prijs(bij anderen moet altijd offertes aanvragen)\r\nC - een goede begeleiding zowel bij de theorie als bij de praktijk\r\nD - het materiaal(bus) sprak mij wel aan zag er allemaal verzorgd uit\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief!\r\nIk heb gebruik gemaakt van een dagopleiding E achter B. Instructeur legt alles goed en duidelijk uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke instructeurs, ik heb er met een paar mogen lessen en dit beviel prima. De een let wat mer hierop, de ander juist weer op wat anders. Hierdoor komen je zwakke punten goed naar boven en werk je naar een goed eindresultaat.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede sfeer, matige planning, communicatie kan verbeterd worden, leuke instructeurs, goede leswagens

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed begeleid naar het behalen van mijn rijbewijs.top!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf testing 1, 2, 3

Boezemweg 57