perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb van Buuren ervaren als een proffesioneel,flexibel bedrijf waarbij mijn dochter haar rijlessen als zeer prettig ervaren heeft.\r\nMet name door de goede rij instructie en de mogelijkheid om theorie lessen te volgen heeft ze al haar examens in één keer gehaald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettige leerschool betreffende de opleiding

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen de lunch niet naar wens

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via mijn vader bij Van Buuren gekomen. Hij heeft vroeger zijn grootrijbewijs gehaald bij de rijschool.\r\nZelf heb ik een goede ervaring met van Buuren. Rijbewijs C, en CE behaald.\r\n Er wordt prima lesgegeven, tevens het CCVB behaald. \r\n Een begrip in Den Haag en omstreken.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 12-12-\'12 via vakantieveilingen zo\'n opstaplesje voor de motor.\r\nDag later gebeld of ik nog ff voor de nieuwe regeling (19-01) me rijbewijs A wou halen... Dus 15-12-\'12 eerste echte les, en vanaf toen keihard gaan knallen. \r\nMet kerst/nieuwjaars vakantie ertussen, op 10-01-\'13(avb) en 11-01-\'13(avd) geslaagd en nu mijn eigen motor!\r\nSuper snel alles kunnen regelen en plannen. En gezellige mensen met goeie humor.\r\nOf te wel;\r\nEnorm goeie rijschool, en zeker aan te bevelen! :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf c en ce behaald, uitstekende service en uitermate kwalitatief en kundig personeel! toppertje!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben op iintrocursus mret nog 2 cursisten mtorrijden geweest, en het was een leuke en leerzame dag met goede motors en een bekwame aardige mentor. Als vrachtw agenchauffeur heb ik er veel aan gehad ! De nieuwe ervaring en de minpuntjes van mij zijn mijn rijstijl zijn nu in positieve zin ten goede gekomen in het dagelijks verkeer ! Ga zo door van bururen, ik kan jullie van harte aanbevelen..\r\n Groeten van Jos uit Helmond .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste Van Buuren, beste David,\r\n\r\nHeb afgelopen dinsdag mijn aanhangerrijbewijs gehaald, na instructies van David.\r\nHet was een gezellige dag en geslaagd!\r\nWe reden met de nieuwe vito top autootje.\r\nSucces met de rest van de opleidingen, ik zal jullie zeker aanbevelen.\r\n\r\nGroeten Jonathan Klapwijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed ben blind aan 1 oog maar desondanks wel me motor rijbewijs gehaald ging fout in het begin omdat ze er ook geen ervaring mee hadden maar na 2 lessen geevalueerd te hebben kwamen we erachter waardoor het fout ging dat opgelost en ik slaagde met vlag en wimpel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoge kwaliteit van de lessen. Goede rij-instructeur.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel verwarring betreft kopen van een pakket. Geen duidelijk aanspreekpersoon.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eind september heb ik mijn rijbewijs gehaald bij instructeur Leon Bazuin. De lessen waren leuk en leerzaam. Ik rij nu bijna dagelijks en heb nog steeds erg veel aan alle tips. Nogmaals bedankt voor de lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal geweldig! Bromfiets dagopleiding gehad van Leon, de meest vriendelijke, hulpzame instructeur die je je kunt wensen! Echt een toppertje!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende rijschool, goede interactie met instructeurs en overige medewerkers. Minpunt was/is de les/vrachtwagen (blauwe Volvo) Deze wagen / versnellingsbak is echt aan vervanging toe....!

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Algemeen gewoon super! Gezellige en kundige instructeurs met een hoog humorgehalte.\r\nDrie weken geleden voor mijn 4e cat. Bij hen gereden en nu een volle kaart!\r\nAlle rijbewijzen bij hen behaald, behalve B.\r\nJongens, Ga zo door!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker