slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enige tijd geleden een veiling voor een motor rijles gewonnen bij deze rijschool. Enorm tevreden over de manier van lesgeven, maar het advies voor het aantal benodigde lessen lag VEEL te hoog: Het advies was in totaal nog 60 uur rijden voor ik mijn rijbewijs zou kunnen halen. Inmiddels heb ik mijn rijbewijs met 8 uur lessen gehaald bij een andere rijschool. (Frits van Zelst in Waalwijk)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles was keurig geregeld. IK weet niet of het voor mij een voordeel was, maar ik heb 5 instructeurs gehad. Dat gaf wel het gevoel iedere keer opnieuw te moeten beginnen. Voordeel van ieder leerde je weer wat meer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool. Met een aantal goede instructeurs. Heel veel geleerd. En een goede service. \r\n

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was zeer goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met van Buuren.\r\nZeker met de 2 mannen die mij les hebben gegeven.\r\nMo en Richard.\r\n

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn dochter heeft rij lesgehad bij de rij school\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed\r\nik heb bij van Buuren mijn C rijbewijs gehaald\r\nzeer deskundige mensen die echt van hun vak houden\r\nde theorie lessen zijn onmisbaar om snel en goed door de examens heen te komen\r\n\r\nik ben zeer tevreden en zal hier ook zeker mijn CE rijbewijs gaan halen

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zonder ooit een les genomen te hebben bij van Buuren heb ik een incasso buro op mijn dak,en van Buuren wilt geen antwoord geven en verschuilen zich achter de incasso buro,een hele slechte zaak,zou NIEMAND aanraden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was perfect doordat ik les kreeg van Instructeur Mimoun..Zijn manier van les en omgaan met leerlingen is gewoon Top.\r\nEen grapje op zijn tijd en ook heel serieus.Door hem heb ik me vrachtwagenrijbewijs in 1 x gehaald...Volg zijn tips en je hebt hem ook. Goodluck

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lovely and friendly Instructors and Administrators. I really appreciated the efforts of Leon and Natasja. WIthout you two I couldn\'t have passed both my theory and practical lessons at only one sitting. Thanks a lot. I will definitely recommend you to friends and colleagues. You show professionalism in your work and your patience and cooperation is beyond measure. I must confess that I was a bit hesitant in registering with you since I thought I had been driving in my home country for over 10years hence didn\'t need any lessons. However, I was wrong. I have learnt a lot from you and think I have become a better and safe driver than before. It was a pleasure meeting you all. Thanks once more.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf introductiecursus motorrijden en opleiding voor E achter B

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kan de vraag prijs / kwaliteitsverhouding niet aageven ,het bedrijf betaalt de nascholings curcus code 95.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker