goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige rijschool. Heb mijn rijlessen voor de motor met zeer veel plezier gevolgd. Begonnen op het prive parkeerterrein achter de rijschool in Pijnacker en vervolgd met de praktijk in Den Haag. Altijd in een directe maar zeer prettige sfeer. Een professionele organisatie die ik graag aanbeveel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord Fantastisch

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij van Buuren. Mijn instructeur was gemotiveerd om mij dingen te leren, en het was altijd gezellig in de auto! Ik vind van Buuren een zeer goede rijschool, en raad hem iedereen aan.\r\nBedankt Ron!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professionele begeleiding zowel in Pijnacker als Den Haag. Goede ondersteuning vanuit de planning die flexibel is en altijd meedenkt. Een echte aanrader deze rijschool! (Motor)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf opleiding e.d. goed geregeld, enigste nadeel is de staat van het wagenpark.\r\n\r\nvoertuigen zijn wel in goede staat, alleen de bestuurdersstoel was zwaar doorgezeten. hierdoor last van rug been en voet gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met van Buuren. Gisteren geslaagd voor mijn Bus rijbewijs. Les gehad van Rosita, wat een geduld! Nu snel opstappen en aan de slag in het openbaar vervoer. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een mindere start gewisseld van instructeur (initiatief rijschool zelf, klasse!!!) doorgegaan met een no-nonsens mensenmens instructrice. Een-op-een lesgeven blijkt ook hier weer een vak apart! Ook de ervaringen met de andere instructeurs en de binnendienst collega\'s was altijd prettig! Bijna jammer da\'k geslaagd ben, zal de contacten zeer zeker missen. Gelske Broersma

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb hier 1 jaar gelest en was prima rijschool, allen 1 - punt was dat 48 uur van voren moet afzeggen. Dus als op dag zelf ziek wordt moet je gewoon rijden!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, alleen eeen keer een miscomunicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundigen en ervaren instructors die weten hoe ze je in 20 uurr klaarstomen voor je rijbewijs. Elke les leer je toch meer zodat er toch wel degelijk een uitdaging in blijft zitten. Ook de curcus , verkeer, motortechniek en administratie . Zes curcusdagen en dan gelijk het examen, top.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijschool, professionele begeleiding gedurende het traject en goede instructeurs. Absoluut een aanrader!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker