goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig en attent!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met verkeersschool van Buuren. Ik heb les gekregen van autorijinstructuur Peter. Hij nam voldoende de tijd voor het doornemen van de leerstof en stelde mij ook vaak gerust wat mij voldoende vertrouwen gaf. De lessen waren leerzaam en gelijk ook leuk. Met veel plezier heb ik de autorijlessen gevolgd. Door Peter´s aanpak ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met Uw bedrijf zijn uitstekend.Ik heb een z.g. Opfris-cursus\r\ngedaan van vijf lessen en daarna een rijtest ter verlenging van mijn rijbewijs\r\nbij het CBR.Mijn rij-instructeur was Derya.Zijn aanwijzingen waren prima. Een\r\nperfecte rij-instructeur. Alles is goed verlopen.Ik ben geslaagd voor de rijtest. Met vriendelijke groeten Mevr. G.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was dat ik op een goede en relaxte manier les heb gehad en ik heb super veel geleerd dus bedankt van buuren !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat ik van mijn vrouw een 1daagse cursus had gehad voor mijn E achter B heb ik me eigen aangemeld via de site, dat ging allemaal snel en makkelijk.\r\nJe kan je eigen dag en tijd kiezen.\r\nEerst een intest om te kijken wat ik al kon en wist, rijinstructeur David zag het al snel en zij dat ik het met 4 uurtjes wel moest redden.\r\nEn ja hoor natuurlijk geslaagd...... helemaal top\r\nIk zat erg op me gemak en david is een relaxte en een beste vent.\r\n\r\nGroeten dennis

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dochter had een pakket voor scooterrijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over Brahim en Jeroen. Leuke gezellige lessen gehad, was eem leuke ervaring.:-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima motorrijles gehad van Arjan, Bob en Jeroen, ik ben dan ook in 1x geslaagd. Naast rijden volgens de regels heb ik ook echt motorrijden geleerd, ik zou het iedereen willen aanraden om lessen te nemen bij Van Buuren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben in contact gekomen met dit bedrijf via vakantieveiling.nl. De professionaliteit en kwaliteit zijn beide erg goed. Ook het personeel is gezellig en leuk, maar ook duidelijk en behulpzaam waar nodig. Bedankt voor mijn BE!\r\n\r\nYvo

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Buuren is een erg fijne rijschool, waar ik les gehad heb van Helena. Door de lat binnen de lessen erg hoog te leggen is er ontzettend veel uitdaging in de lessen. Verder is de rijschool erg klantvriendelijk en worden de lessen goed ingepland. Wat mij erg beviel aan de lessen van Helena, is dat ze gebruik maakte van situaties die we naspeelden. Bijvoorbeeld doen alsof we naar de Ikea gaan, en daar op een zo gunstig mogelijke manier moeten parkeren. Zo kan je de lessen makkelijk toepassen als je alleen in de auto zit na het behalen van je rijbewijs. VanBuuren, en vooral Helena, dankjewel voor de hulp, ik ben erg blij met mijn rijbewijs :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 20 rijlessen geslaagd door een super instructeur veel plezier gehad tijdens de rijlessen zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke en vooral leerzame ervaring. Pakket van 25 lessen waarin ik veel geleerd heb! Ideaal zo een pakket en handig de theorie lessen. Met als resultaat theorie in 1 keer behaald, TTT vrijstelling gekregen en praktijk in 1 keer behaald. Ik ben tevreden.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker