goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met begeleiding op maat. Echt aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rijlessen erg leuk, heb er veel van opgestoken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed iedereen is even vriendelijk en er op gebrand dat je je examens haalt ik ben uitermate tevreden$.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met prima begeleiding! Hele fijne ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een leuke en leerzame tijd gehad met mijn rijinstructeur \r\nen bij rijschool van buuren. \r\ntheorie examen in een keer gehaald door de goede en duidelijke les en praktijk examen ging ook goed door de goede en duidelijke begeleiding van de leraren bij rijschool van buuren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met dank aan verkeersschool Van Buuren heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald. De lessen zijn altijd goed voorbereid en sluiten nauw aan op je persoonlijke leerdoelen. Hierdoor is je eigen vooruitgang goed zichtbaar. \r\nIk heb bijzonder veel medewerking en flexibiliteit ervaren tijdens het plannen van mijn(spoed)opleiding en herexamen traject. \r\nDoor omstandigheden heb ik met meerdere instucteurs te maken gehad en dit zijn stuk voor stuk fijne mensen! \r\nDank Leon Bazuin (mijn vaste instructeur) voor de goede wisselwerking en Jeroen Lankhuizen en Helena Michailides voor de laatste loodjes!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een heel goede ervaring gehad bij Van Buuren.Ondanks dat ik door omstandigheden 3 verschillende instructeurs heb gehad, heeft dit geen negatieve invloed gehad. Ik heb dan ook zowel mijn TTT als examen in neen keer gehaald! Michel, Helena en Ron hartstikke bedankt voor alles!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool, Driss is een hele fijne rijintructeur die veel geduld heeft en duidelijk uitleg geeft.\r\nDriss nogmaals dank voor al je kennis ik heb een fijne tijd gehad :p

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het personeel erg vriendelijk en ze zijn vooral ook heel kundig en weten wat ze doen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bob en Edgar zijn goud......jeroen ook maar een beetje :-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele prettige lessen gehad van jullie. Ook het avb op eigenvterrein heb ik alsczeer prettig ervaren\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb van David de Waal les gekregen voor het BE rijbewijs, hij is een goede instructeur die weet hoe je met klanten om moet gaan, serieus maar ook met wat humor weet hij je moeiteloos door het examen te begeleiden....met uiteindelijk voor mij een positief resultaat.\r\nNogmaals David.. Thanx

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijs fijne lesperiode gehad! Soepel met de lestijden, fijne lestijden, goeie rij omgeving, fijne auto! Dankzij de theorie cursus heb ik mijn theorie in 1x kunnen halen. Door de goeie begeleiding en de mogelijkheid voor de tussentijdse toets heb ik heel relaxed ook mijn praktijk in 1x kunnrn halen. Eigenlijk vind ik het jammer dat de lesperiode voorbij is! Ik heb leuke lessen gehad van Driss en Peter!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Binnen 7 weken 25 lessen van 1,5 uur afgewerkt en vandaag in 1x geslaagd !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voordat ik hier binnenkwam wist ik alleen de regels van 15 a 16 jaar geleden.\r\nZo rechts mogelijk rijden, uiteraard wel van de verplichte bromfietspaden gehoord \r\nen op de weg rijden maar had hier geen ervaring mee.\r\nIk ben zelf 31 dus er zat nog wat oud zeer in.\r\nGoede opleiding in een korte tijd veel geleerd.\r\nWanneer ik voor de auto ga, kom ik zeker hier terug.\r\nAlle drie geslaagd deze dag ... petje af.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij intake een opstaples gehad, waarbij het aantal benodigde lessen werden ingeschat. Uiteindelijk is gebleken dat ik 2 uur les meer nodig had. Was te zenuwachtig tijdens het examen en zakte dus, hetgeen opgelost is met een extra les van 2 uur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hele goede ervaringen met deze rijschool! Deskundig personeel en een gezellige en prettige sfeer in de auto. Niks negatiefs op aan te merken!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker