goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundige instructeurs die het brste met je voor hebben en het r tord aanleren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor alles in 1x geslaagd! Fijne begeleiding, een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Versnelde cursus gehad bij van Buuren. 4.5 week deskundig advies gehad van Jeroen en Brahim. Bedankt allebei! Bij uitval ttt door het weer binnen een week opnieuw ingepland zodat het nog voor mijn examen kon dus goede service. Misschien niet de goedkoopste rijschool maar veel kwaliteit. De lessen van 1.5 uur beschouw ik ook zeer positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele prettige ervaring bij de rijschool van buuren gehad, alles was goed geregeld. Ik heb mijn lessen gevolgd bij ron, hij heeft mij erg goed les gegeven en ook erg geholpen bij alle twijfels die ik had.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een erg goede ervaring met van buuren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn B, C en CE behaald bij deze rijschool, en had altijd zin om de lessen te volgen bij de rijschool van Buuren. Ik deed het met plezier.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gereden bij brahim en michel was goed ervaren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gedenkwaardige tijd gehad tijdens deze motorrijlesperiode. Fijne lessen gehad en bewaar goede herinneringen!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen, instructie, instructeurs, deskundigheid en planning. Zeer goede ervaringen. En in 1 x mijn rijbewijs motor gehaald. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring met van buuren. Met 20 lessen in 1 keer geslaagd. Les gehad van jeroen lankhuizen helemaal super gezellig en toch veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ron, bedankt! Leuke en gezellige lessen gehad. Ik ga de gezelligheid missen. Altijd rustige lessen gehad en veel ervaring. Groetjes Robert-Guillaume

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk en interessant

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring met het rijden bij Derya Rasul. Alles word netjes aangegeven soms wat streng maar dat is wel eens nodig. Alles word goed uitgelegt, plezier met het rijden soms. Echt een aanrader deze Verkeersschool :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke professionele instructeur. Rijschool die veel mogelijkheden biedt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige en leerzame lessen met jeroen, alles werd duidelijk uitgelegd.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker