goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, leuke mensen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het ging heel goed. Alles goed uitgelegd. Het was top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top. Goed ontvangst en top geholpen. Moeilijke punten overgedaan, zodat die tijdens het examen wel goed gingen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel in 1 dag mn rijbewijs!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over alle aspecten.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een goede ervaring met van Buuren\r\ner word voldoende en goede informatie gegeven\r\nvoor en tijdens de opleiding. je wordt goed begeleid met\r\nde theorie en de praktijk \r\nze nemen goed de tijd om het uit te leggen en het\r\nje te leren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke dag gehad, in 1 keer E achter B, Super rijles gekregen van David.\r\nHelemaal top dag.\r\nBedankt David !!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en snel binnen 1 dag gehaald. Gelukkig een uitvaller waardoor ik snel het examen kon doen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het begin van de cursus onvoldoende info gehad over de inhoud. Daarna stukken beter en duidelijke theorie lessen. \r\nPraktijklessen waren eveneens helder qua uitleg en aanwijzingen. Jammmer dat de schakeling van de Volvo nogal wat te wensen over liet. \r\nTevens jammer dat de datum voor het herexamen (praktijk) veel te lang (ruim 2 maanden) heeft geduurd.\r\nAl met al een fijne rijschool met capabele instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede school, goede instructeurs ze stellen je goed op je gemak , klikte ook goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden met de deskundigheid en het geduld van mijn instructeur.Brahim. Ik kan Van Buuren sterk aanbevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een rijschool waar alles goed wordt geregeld. Heb net mijn c gehaald en zou de rijschool zeker bij andere aanbevelen. ook leraren zijn mensen die de tijd voor je nemen en met je meedenken.een fijn ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het is een goed bedrijf met leuke docenten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Verkeersschool Van Buuren heb ik zowel mijn theorie- als praktijkexamen C en CE gehaald. De faciliteiten van de rijschool zijn prima, de communicatie vooraf liep over het algemeen ook goed en er kon redelijk goed rekening worden gehouden met de beperkingen van mijn eigen agenda voor het plannen van de rijlessen. De verschillende instructeurs bleken ervaren, kundig en professioneel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijschool was uitstekend. Goede planning tussen leerling en de rijschool. De kwaliteit was zeer goed. Heb met plezier mijn rijbewijs kunnen halen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor zover ik de mensen bij VanBuuren heb leren kennen zijn ze allemaal even aardig, vriendelijk en geduldig!!\r\nIk heb hele goede, leerzame en gezellige lessen gehad van Derya. Ik ga ze missen! Derya, bij deze: nogmaals bedankt, en ik heb bewondering voor je eindeloze geduld!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ZEER GOED !!!.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima begeleiding en ondersteuning bij het plannen, inroosteren van de lessen etc. Goede en duidelijke instructies en hulp tijdens het rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben met veel plezier naar elke les gegaan, goede planning. Alle lof voor Flip (theorie) en Jeroen (Praktijk). Heb het zeer naar mijn zin gehad en zij hebben ervoor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn C rijbewijs. Net een afspraak gemaakt voor een les voor de vrachtauto met oplegger!!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker