perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was erg blij met mijn instructeur, hij had veel geduld en zorgde voor een hoop rust bij de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf rijschool van buuren is een gezellige rijschool waar een goede sfeer heerst met leuke/goede instructeurs.gewoon een prima rijschool waar je je thuisvoelt.alles is ook goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, professioneel, geen gestress bijpersoneel\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende leraren, veel duidelijkheid en 110% inzet voor het behalen van je rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, goeie instructeur, kan goed uitleggen, heeft me goed geholpen met alles.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, duidelijk, enthousiast. Heb veel geleerd in een korte tijd, goede instructies gekregen van David! Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bert en Mo bedankt voor de ondersteuning en duidelijke uitleg bij het behalen van mijn C- rijbewijs. Navin en Cor bedankt voor jullie ondersteuning en duidelijke uitleg bij het behalen van mijn CE-rijbewijs. Ik vond elke rijles van jullie geweldig en kikkuuh !! Nogmaals mijn complimenten aan jullie alle 4!!f

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De algehele rijopleiding is mij goed bevallen, duidelijk en fijne instructeurs die de tijd namen ervoor zorg te dragen veilig de wegop te kunnen bedankt\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik eerst in de ochtend aankwam had ik nog weinig verstand van de technische handelingen van de scooter. Ik had nog nooit op een bromfiets gereden en wist niet heel goed wat ik moest verwachten. Na rustig op een leeg terrein rondjes te rijden en de bromfiets te leren kennen begonnen we wat rondjes op de openbare weg te rijden. Ondertussen kregen we alle instructies goed, leerzaam en op een leuke manier te horen. Na alle basis principes en technieken onder de knie te krijgen gingen we een heel stuk op de weg rijden. Dit was zeer leerzaam en ontzettend leuk. Door dit bedfijf heb ik heel makkelijk, snel en leerzaam de bromfiets leren kennen en onder de knie leren krijgen. Het was een goeie ervaring om met een klein groepje van elkaars fouten te leren. Ik ben er van overtuigd dat dit mij er dan ook in heeft geholpen het praktijk examem in eenmaal te behalen. Ik heb mijn dag goed, leerzaam, effectief en met plezier benut!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind dit een hele goede rijschool met een ZEER vriendelijke en goede rij instructeur. Ik kreeg een goede indruk van het rijden op een bromfiets. Je oefend heel veel in een hele korte tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb hier mijn C en CE rijbewijs gehaald. Prima begeleiding, passen tijden aan op voorkeursmogelijkheden. Fijn bedrijf zal er zeker teruggaan voor mijn nascholingen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Thanks for nice planned lessons, roots were chosen thoroughlly. Instructors were strict at times but thats a key to sucess.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd ,top dank jullie wel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was goed met de rijschool. De intructeurs doen goed hun werk. Wat ik wel minder vond is dat de materiaal waar er mee gewerkt wordt niet al te goed was. Er ontbraken een aantal dingen aan de bus. Zoals de verwarming in de bus niet doet. En dit is een lange periode zo. Is best behoorlijk irritant als je drie uur lang koud moet leiden in de bus waardoor je niet goed kan concentrenen. Tevens heeft de bus meerdere mankementen. Mischien kan daar meer aandacht aan besteed wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf luistert naar je wensen en speelt hier goed op in. De feedback is goed en flexibiliteit in de planning wordt zeker rekening mee gehouden. Met de docenten heb ik goede ervaringen; laagdrempelig, ongedwongen en professioneel. Behalve kwaliteit en prijs zijn mijn inziens service en klantvriendelijk zaken welke het verschil maken bij de keuze voor een organisatie. Van Buuren doet dit goed en dat voelt als klant erg prettig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed ge-organiseerdt.alles liep volgens de planning.\r\nbij lunch,mag iets van kip zijn.zoals kip salade.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie en doelgerichte stappen. Fijne ervaring dus.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker