perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super lessen gehad van brahim erg geduldig!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zou door de receptie een aantal keer teruggebeld worden maar moest toch zelf terug bellen omdat de receptie dat niet deed.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een top rijschool met leuke leraren/instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede persoonlijke begeleiding . Streng maar zeker rechtvaardig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door Joke zakte mijn zelfvertrouwen naar 0. Ik zakte voor mijn examen en kreeg daarna gelukkig een andere rijleraar toegewezen. Ik ben heel erg blij dat ik daarna Arthur kreeg als rijleraar en mijn zelfvertrouwen weer kon groeien door hem :-)!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was heel goed ik heb er veel van geleerd je krijg goede info over alles\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal super! Na mn theorie/code95 en C rijbewijs werd het tijd voor het CE rijbewijs. Goede begeleiding en leerzame doch gezellige lessen gehad van Cor. Helaas niet in een keer geslaagd maar dat was niet aan de lessen te wijten. Ik kan iedereen deze opleiding aanbevelen! En Cor, mocht je dit lezen BEDANKT!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dank voor het meedenken en kans geven een pauze in te lassen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoge kwalitiet en service , ik zal dit bedrijf aanbevelen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De gehele dag lesen hierna examen dit is een supper metode

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik hebmijn rijopleiding gedaan bij Brahim, Driss en Michel. Ik heb met heel veel plezier gereden. Alle drie de instructeuren zijn heel geduldig en behulpzaam.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Slecht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede hulp en leuke lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb bij dit bedrijf nu mijn c+CE gehaald goede deskundigen lessen geven ze gewoon top bedrijf om te lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg duidelijk en leerzame opleiding. Ook de intest is geheel volgens plan verlopen.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker