perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben door Maikel, Arjan en Leon fantastisch geinstrueerd en naar rijbewijs gecoached. Niets dan lof. Ook Anouk heeft me geweldig geholpen als ik weer eens moest verplannen. Zonder iets af te willen doen aan de anderen vind ik Maikel een aanwinst voor jullie bedrijf.\r\nEnige wat ik te zeuren heb: Motoren zijn beetje klein voor lange mensen! \r\nGewoon overstappen naar KTM Superdukes joh!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende rijschool. Goede en vriendelijke instructeurs die zowel het motorrijden als instructeur zijn serieus nemen. Goede inschatting m.b.t. leertraject en planning.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De begeleiding was goed en heeft geleid tot het behalen van het rijbewijs. Ik zal mijn broers aanraden ook bij u te gaan lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanochtend geslaagd voor mijn A2 rijbewijs! superblij mee!!!\r\nsuperrijschool en ze helpen je graag! veel geleerd, helemaal top!\r\n\r\ntoch wat spaecial thanks to maikel !!! top vent ~!\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal prima. Zeer behulpzaam en fijne instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel soepel en efficiënt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg genoten van de motorrijlessen bij van Buuren. Voor mij was de manier waarop de instructeurs werken erg relaxed. Er was veel ruimte om vragen te stellen, er werd goede uitleg gegeven en tijdens het rijden krijg duidelijke korte instructies. Voor het examen had ik veel vertrouwen gekregen van de lessen en dat heeft zich uitbetaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen die ik heb gekregen waren erg fijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne sfeer bij van Buren en er word vakkundig les gegeven.\r\nNa mijn CE te hebben gehaald bij van Buren begin ik volgende week\r\nmet mijn A rijbewijs uiteraard ook bij van Buren .\r\nNavien en Cor bedankt mannen jullie waren super.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gelukkig met de vito gereden ipv de vw \r\ngoede instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer proffesionele en recht door zee zijnde rijschool ! Gemotiveerde en kundige instructeurs die aan het einde van hun werkdag nog nog steeds gemotiveerd les geven , prettig en gezellig om mee om te gaan maar ook niet bang zijn om je de negatieve en positieve kanten te belichten van je les vorderingen. \r\nBij deze bedank ik dan ook alle motor instructeurs voor hun kundige en duidelijke lessen en vooral Leon en Arjan voor hun motivatie en inbreng om mijn persoontje er doorheen te loodsen !!!! MANNEN BEDANKT !!!!!\r\nEn niet te vergeten Edgar (helaas vertrokken) maar daar is Anouk voor in de plaats plaats gekomen , dus Anouk u ook heeeeeeel erg bedankt voor alles !!!\r\n\r\nMvg. Anton Wervers

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Richart mijn Held!!\r\nTop rij instrukteur,hij heeft mijn leven veel makelijker gemaakt\r\nEn ik wil jouw als nog bij deze Hartelijk bedanken\r\nDat ik bij jouw in 1x keer ben geslaagt!!!\r\nEn een grote + punt\r\nvan buuren rijschool nummer 1\r\nEn Hartelijk bedankt!! julie allemaal

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima leraar die recht voor zijn raap is..klasse!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij vanbuuren hele fijne lessen gehad. Goede en persoonlijke begeleiding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzaam rijschool. Ik vond dat meneer Driss alles goed en duidelijk kon uitleggen dankzij hem en zijn collega\'s heb ik veel tips gekregen en zal er gebruik van maken. Nog maals heel erg bedankt voor alles TOP RIJSCHOOL!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend. Mijn rijinstructeur legde alles perfect uit en wijsde mij op de kleine foutjes. Ik ben erg gevreden over het bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond dat alles goed ging en dat de examinator alles goed uitleg te als je iets fout deed of als je iets goed deed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is allemaal perfect uitgelegd en het sloot goed aan op het praktijkexamen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geregeld pakket voor C1

Boezemweg 57