goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben patrick heinsbroek en ben vandaag voor mijn b rijbewijs geslaaagd. Ik ben erg tevreden over hoe ik les heb gehad. We hebben op veel plekken geoefend waar ik ook tijdens mijn exemen ben langs gereden. De tussentijdse toets heeft ook erg geholpen want hierdoor was ik bijna niet meer zenuwachtig voor mijn examen. Ik ben dus erg blij met hoe allesgelopen is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vandaag mijn scooterrijbewijs gehaald, goede hulp, hele aardige begelijder geen stress, je word gewoon top geholpen dus ik heb helemaal niks aan te merken op deze rijschool, en bob natuurlijk ;)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf altijd goed geholpen. Zeker aan te raden. Goed en eerlijk advies over benodigd aantal lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag heb ik een dagcursus voor het bromfietsrijbewijs gedaan, aansluitend met het CBR examen. Het was weleen beetje vroeg. We begonnen om 7:30. Ik vond het ontzettend leerzaam, en vond het ook nog is echt heel leuk. Bob gaf duidelijke instructies en wist me goed te vertellen wat ik moest veranderen als ik iets verkeerd deed. En dit was ook nog is met goed resultaat! Ik ben namenlijk geslaagd! \r\n\r\nHet was een leuke, maar vermoeiende dag. Maar wel met een super resultaat, want nu kan ik lekker brommer rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke dag gehad samen met Bob en met me mede leerlingen en geslaagd gelukkig. Je wordt met veel respect en eerlijkheid benaderd/behandeld dat was ook wat me wel rust gaf. Aan de eind van de dag wel beetje last van je oorlellen (dat komt door een apparaatje).\r\n\r\nBedankt,

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met veel plezier motorles gevolgd en geslaagd door vakkundige instructie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Soms wat slordig met het rooster maar uiteindelijk is alles goed gepland.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief, na al gereden te hebben bij de kleinen en tempo, nu eindelijk tot een goed einde kunnen brengen. Mede door de goede begleiding.

• Service N.v.t.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede voorbeiding op het examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel en duidelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik raad jullie aan om hier te gaan lessen ik heb zeer leerzame lessen gehad van helene remco en brahiem\r\nik wil jullie hiervoor bedanken\r\nvriendelijke groet jeffrey

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \"Leuk\" - instructeurs

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb kortgeleden mijn praktijk examen voor de bromfiets bij Van Buuren gedaan en ben daar voor geslaagd. Ik had samen met nog twee jongens Leon als rij-instructeur en ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Het was best een lang dagje en dan is het prettig om een rij-instructeur te hebben, die je goed duidelijk maakt wat de bedoeling is, maar die ook de spanning er wat af haalt en ruimte maakt voor een beetje plezier. Absoluut aan te raden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige sfeer, goede begeleiding door vakmensen. Goede voertuigen, tijd wordt nuttig gebruikt. Geen onzin, goede feedback.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker