• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede lessen gehad

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel leuk en goed bedrijf. Aardige instructeurs die je goed op je gemak stellen. Alleen de rooster indeling vond ik minder goed geregeld. Er waren vaak problemen en als ik vroeg of het zo en zo kon, werd daar naar mijn idee niet eens naar gekeken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over deze gedegen rijopleiding.\r\nHet feit dat je met meerdere instructeurs lest heb ik als een voordeel ervaren, het houdt je scherp (je wil je best blijven doen als je voor een nieuw iemand rijdt) en hun stijlen waren complementair.\r\n\r\nTwee punten van verbetering:\r\n- Voor deze prijs en deze kwaliteit rijschool vind ik dat motorbroeken bij de opleiding verzorgd zouden moeten worden. Met je spijkerbroek de snelweg op is niet het voorbeeld dat je zou moeten geven.\r\n- Blokken van 1,5 uur heb ik ervaren als te kort aangezien ik uit Amsterdam moest komen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met van buuren zeer positief.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met van buren, er werden goede oplossingen gezocht als er ietswas. Zeker met de rijinstructeurs was het erg gezellig en voelde ik mijboed op gemak!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede les gehad en ging met veel zelf vertrouwen het examen in!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Waarschijnlijk niet de allergoedkopste, maar wel de beste service, met topinstructeurs en perfect materiaal. Neem je je opleiding serieus, dan is dit jouw adres!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier les gehad van alle instructeurs waarbij ik de meeste lessen heb gehad van Maikel Leemans ,waarbij ik zijn lessen wel ga missen .

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring in dit bedrijf is kort en krachtig heel erg leerzaam

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen en begeleiding. Planning ging soms wat stroef.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gereden met veel plezier\r\nDamn ga die rijlesen nu wel missen .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer goeie ervaring gehad bij van buuren,\r\ncommunicatie, manier van lesgeven was super!!\r\nik ben blij dat ik hier me rijbewijs mocht halen :)\r\nBedankt voor alles en tot snel bij de motorbende van buuren.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt totaal in het diepe gegooid. Er wordt verzwegen dat een aparte les 180e kost als je buiten het pakket valt van 2 of 3 dagen heftruck cursus. Ik heb nu 280 e gewoon weggegooid, want ik kan 180 e per les nooit betalen! Dan was ik nooit aan deze school begonnen.\r\nToen ik de cursus kocht zei het kantoor in Den Haag, dat ik dan gewoon een extra dag kon nemen voor 85, dat is het verschil tussen 2 of 3 daagse cursus.\r\nDie 2 daagse cursus kan ik iedereen helemaal afraden!\r\n Verder is het ook belachelijk dat je zo word afgeblaft. Wat heeft dat voor zin? Ga je dan beter heftruck rijden? Welke docent laat iemand moeilijke dingen doen, terwijl die nog niet begrijpt hoe een heftruck kan sturen?\r\nBen erg verdrietig over deze rijschool en ik wou dat ik er nooit aan was begonnen, want 280 e is voor mij ongelovelijk veel geld. Ik had nu een baan kunnen hebben.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige ervaring met Flip als instructeur. Ik vond de totale lestijd wat aan de korte kant, maar omdat ik in één keer ben geslaagd hoor je mij niet klagen. Iets meer lestijd zou wat mij betreft mogen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden met de manier waarop les wordt gegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring en goede instructeurs.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker