Beste Mandy, Wij betreuren het dat jij de opleiding die je gevolgd hebt als onprettig ervaren hebt. Als je bij ons een meerdaagse opleiding volgt en deze met een negatief resultaat afsluit is er altijd een mogelijkheid om een extra dag tegen gereduceerd tarief bij te boeken. Het klopt dat je een extra dag kan bijboeken voor het prijsverschil van een 2 en 3 daagse, voorwaarde is dan wel dat je dit direct na afloop van de training doet. Jij hebt daar vanaf gezien. Deze aanbieding geldt dus niet als je 6 weken later bedenkt toch door te willen gaan. Op de dag dat jij de opleiding afsloot ben je teleurgesteld naar huis gegaan. Wij hebben je verder niet gesproken over een extra trainingsdag. Wij hadden graag de klacht die je over de instructeur hebt gezamenlijk besproken en hadden graag tot een oplossing gekomen. Wij vinden het erg jammer dat wij dit nu pas te weten komen. Wij hopen jou hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Verkeersschool van Buuren