goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief, wel verschillende instructeurs gehad. Een uitbreiding met vaste en jongere instructeurs zou mijn advies zijn.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was leedzaam

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke dag en toch weer een aantal dingen geleerd, dag was goed van opbouw.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mooi bedrijf, goed geregeld\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Minpunt was miscommunicatie lokatie examen. Geboden oplossing vondt ik erg professioneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lesmethode en hoog slagingspercentage. Ik heb VCA-basis cursus gedaan en ik raad iedereen aan om hier te doen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel erg genoten van de rijlessen en de omgang met de instructeurs. Ze hebben mij goed begeleid met de dingen die ik beter kon doen en het belangrijkste dat ik de rust kon bewaren.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb prima begeleiding gekregen en vooral de bijzondere verrichtingen waren leerzaam. Theorieles zou wat interactiever kunnen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel positief, informatieve sfeer. Kritisch op goede momenten. Maar vooral een leuke en gezellige tijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke, enthousiaste instructeurs die heel persoonlijk lesgeven en duidelijke feedback geven. De lessen zijn relaxed, maar waarin je wel veel en snel vooruit gaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg leuk, en mooi dat ik na de tweede keer geslaagd was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool is opgeruimd, proffesioneel en gezellig. De instructeurs zijn streng en rechtvaardig. Wijzen je goed en netjes op je fouten en laten weten wanneer je het goed doet. In 1x BE gehaald mede dankzij David . Mijn dank is groot hahaha

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen, duidelijke uitleg en ben geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, bij de lessen heel goed uitleg gekregen. Door een goede voorbereiding doen ze hun taak erg goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een erg goede en fijne opleiding gehad bij Van Buuren. De theorie- en praktijkcursus zijn mij erg goed bevallen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met het bedrijf en vooral mijn instructeur martin was zeer goed! Heb een hoop geleerd van hem!\r\nik ben daar zeer dankbaar voor

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker