• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Schadepreventie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen gehad. Ik kon veel achter elkaar lessen met een p, anning die goed aansloot op mijn schema. Het leren motorrijden bij van buuren was erg leuk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een dagcursus bromfiets gedaan, kreeg daarbij goede begeleiding! Ben in 1x geslaagd een goede aanrader!!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Be was zeer leuk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ron, Derya en Driss zijn zeer vriendelijke, competente en sympatieke leraren. Na een goede ervaring bij van buuren met het behalen van mijn motorrijbewijs nu ook mijn auto lessen aldaar gedaan met goed resultaat. Kan en zal van buuren iedereen aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige lessen, goede instructie. Iedere cursist wordt als individu behandeld. Met het lespakket dat mij na de opstaples geadviseerd werd ben ik uiteindelijk in 1x geslaagd. Een rijschool om aan te bevelen, in ieder geval voor het motorrijbewijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed. Heb heel goed les gekregen\r\n\r\nhargorv en roland bos

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve dag

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben in 1 keer geslaagd voor mn BE rijbewijs helemaal top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig! Goede instructeurs, veel kennis en voelde me gelijk op mijn gemak!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van a1 naar a2 \r\nvan een opgevoerde brommer naar een echte motor.\r\nZe hebben de aandachts punten goed bekeken en goed helpen verbeteren.\r\n\r\nHet plannen van de lessen word ooker goed gedaan.\r\n\r\nze nemen echtde tijdvoorje.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden, kon snel beginnen met lessen duidelijk geregeld en een heel gezellig en vriendelijk team, ik kom zeker weer terug over 2 jaar, helemaal tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Naast Arjan ook les gehad vanMichael en Leon. Wellis waar wat minder. Maar erg prettigmet de verschillende manieren van uitleg en les geven.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 2013 bij Van Buuren terecht gekomen omdat ik bij de andere niet tevreden was. \r\nZeer tevreden. \r\nAVB heel relaxed elke keer op hetzelfde terrein in Pijnacker, ook met het examen, dus je hebt goed overzicht op een bekend terrein. \r\nGoede instructeurs , zeer flexibel, ook de planning. etc etc etc.\r\n\r\nAllemaal goed!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker