goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een goede opleiding waarbij veel aandacht wordt besteed aan de moeilijke siruaties in het verkeer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele leuke ervaring, word op een leuke manier lesgegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nuttig, duidelijk, goede lesinstructeurs m.n. Leon & Michel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk gereden met de nodige kritische opmerkingen die jje scherp houden\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alles is goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring, verder goed en snel klantvriendelijk contact. Over de planning iets minder tevreden. De lessen konden meer aangepast worden naar de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond dat Dres goed les gegeven heeft, hij oefende veel met mij en als het njet goed ging heeft hij me leren rustig te blijven.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk ,zinvol en leerzaam.\r\nTOP!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Brahim heb ik als een boven de beste instructeur ervaren. Zijn vakkundugheid en humor zijn uitstekend - over zijn geduld niet gesproken!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super toffe dag aardige instructeur en goede tips

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb veel geleerd bij van buuren, met dank aan de rij-instruteurs en ron v/d helm me vaste rij-instruteur. Met dank aan van buuren kan ik nu veel veilige kilometers rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind deze rijschool een fijne rijschool. Michel is een fijne instructeur, altijd gezellig en veel geleerd. De rijschool zelf vond ik ook erg fijn qua cursus en regelingen. In een woord gewoon een goed! Michelle

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Precies voldoende theorie en praktijk les gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leon is een top instructeur!! Zeker een aanrader voor andere!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede theorielessen gehad en prima praktijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een echte aanrader. Ze nemen de tijd en zijn zeker vakbekwaam ondanks mijn faalangst. Bedankt Ron en Brahim..

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker