perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was heel leuk om bij van Buuren te lessen. Goede en gezellige instructeurs en medewerkers. Bedankt voor de super ervaring. Ik heb mijn ce rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gekozen voor Verkeersschool van Buuren omdat ik duidelijkheid wilde m.b.t. plannen en goede kwaliteit lessen wilde hebben. Dit is zeker het geval geweest en ik wil met name Ron bedanken voor zijn steun!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een leuke ervaring. We hebben ervan genoten. We hebben veel geleerd.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeurs, voor zowel het rijden als de theorie \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goeie en behulpzame verkeersschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De communicatie vanuit de planning vond ik zelf wat minder, iets duidelijker afspraken maken. Verder een hele goede opleiding gehad bij jullie. De instructeurs vond ik echt goed, leuk team !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als zeer prettig ervaren. het waren 4 hele leuke dagen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief. betrokken. geduldig. behulpzaam. Mimoun bedankt. \r\nOok als ik gezakt zou zijn zou ik dit in gevuld hebben. LOF!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd BE stevige aanpak, maar succesvol

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In drie weken m\'n motorrijbewijs gehaald. Fijne verkeersschool en instructeurs, altijd gezellig en geven goede feedback. Allemaal bedankt!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rij jnstructeur; Brahim is een top instructeur.\r\nIk zal niet vergeten dat hij zoveel tijd aan mij heeft besteedt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weinig talent maar vandaag toch mijn motorrijbewijs gehaald! Lesgeven is een vak. De instructeurs van van Buuren nemen hun werk erg serieus en zijn ook nog erg prettig in omgang! De opleiding is gestructureerd opgebouwd waardoor je stap voor stap vorderingen maakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool en heel erg behulpzaam!!!!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was goed geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool. Goede service, aardige mensen, erg hulpzaam en dankzij hun nu veel veilige kilometers maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn motorrijbewijs met veel plezier gehaald bij deze rijschool. Ondanks een moeizame start, toch binnen 3 maanden mijn rijbewijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, hele goede begeleiding ook in mijn examenvrees

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De dag verliep soepel en het was gezellig , cindy en ik (frederic) zijn allebei geslaagd, arjan was een topper ,\r\nmvg\r\ncindy en fred

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede cursus , duidelijk, goede oefening van de examenvragen.\r\nKlantvriendelijk,

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker