goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool met een goede service! Er word een goede planning gemaakt voor het behalen van het rijbewijs en de instructeurs zijn erg vriendelijk en hebben verstand van zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig, ook verandering op het laatste moment, zijn goed te bespreken, hierdoor viel alles mooi in de eerste planning.\r\n\r\nBedankt allemaal,\r\nED.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg blij met Verkeersschool van Buuren! Naast goede en duidelijke begeleiding is het inplannen van lessen ook goed geregeld. Heel erg bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool, ze zijn erg flexibel en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen inzake de cursus code 95 behalve de dag dat we een cursus werken aan de weg kregen.\r\nDeze was totaal niet van toepassing op het chauffeursvak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De instructeurs geven leuk les, met duidelijke uitleg, instructies en tips.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd be\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben erg tevreden over de begeleiding bij van buuren. met name marvin de kaper zijn manier van lesgeven beviel mij erg goed. en ben erg blij met de manier waarop de opleiding word gegeven bij van buuren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote georganiseerde rijschool, schema helemaal aangepast aan al mijn wensen, snelle afwikkeling binnen een maand afgereden zoals gevraagd, positieve ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben super blij dat ik geslaagd ben. De instructeurs die mij geholpen hebben, hebben hun taak goed gedaan. Dank je wel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden met hoe ik les heb gekregen. Heel blij met hoe bob en michel mij les hebben gegeven. En hele goede service\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het lessen was altijd heel gezellig! Daarbij heb ik ook veel geleerd. Zowel bij avb als avd altijd een hele goede uitleg gehad. In het begin was het allemaal wat spannend, maar dat was al snel weer weg. Super leuke ritten gereden! Heb er echt van genoten! Badankt!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer gedegen, vakkundige, plezierige en leuk persoonlijk contact. Duidelijke uitleg, mede aan de hand van video opnames waar ik veel aan heb gehad. Van Buuren blijft mij bij als zeer \" GESLAAGD\"

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige rijschool met goede instructeurs. Hele goede ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg leerzaam en een hele goede rijschool!!!

voldoende, een redelijke ervaring

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd voor mijn BE rijbewijs. Driemaal is scheepsrecht!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker