Beste Dirk, Bedankt voor het invullen van onze enquête. Hierbij wil ik reageren naar aanleiding van het cijfer vijf dat u gegevens heeft voor de kwaliteit en prijs. Zoals telefonisch besproken heeft u aangegeven dat onze kwaliteit goed is, maar dat u teleurgesteld was dat een losse nascholingsdag veel duurder is wanneer het wordt gekocht in een nascholingspakket. Het klopt inderdaad dat wanneer er een nascholingsdag los gekocht wordt duurder is. Om klanten tegemoet te komen qua prijs, bieden we daarom ook nascholingspakketten aan, waardoor de prijs per onderdeel inderdaad goedkoper wordt. Wij hopen u hiermee antwoord te hebben gegeven op uw vraag. Als er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. MVG Team Customer Care