Beste Tinka, Bedankt voor het invullen van Klantenvertellen.nl . Naar aanleiding van je feedback willen wij je graag een proefles kosteloos aanbieden op een vrachtwagen met aanhanger of een trekker oplegger. (Dit is mogelijk met wanneer je in bezit bent van het C rijbewijs). Als je hier interesse in hebt neem dan gerust contact met mij op. Hartelijk groet, Caroline Schmutzer medewerker Customer Care 015-7440008
Beste Lisa, Allereerst van harte gefeliciteerd met het behalen van je brommerrijbewijs! Ik wil je graag bedanken voor het invullen van onze enquête. Ik zie dat je een lage score hebt gegeven voor onze prijs en kwaliteit. Graag hoor ik van je wat de reden is van de gegeven score, zodat wij dit mee kunnen nemen en ons alleen maar kunnen verbeteren. Caroline Schmutzer Team Customer Care
Beste Linda, Namens ons Customer Care team van harte gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs. Daarnaast zijn wij erg blij te horen dat alles naar wens is geweest. Wij wensen je veilige kilometers toe!
Beste Stefan, Namens ons gehele team van harte Gefeliciteerd met het behalen van je auto rijbewijs! Wij wensen je veilige kilometers toe. Team Verkeersschool van Buuren