Hoi Rodney, Veel veilige kilometers toegewenst en veel succes met jou baan! Met vriendelijke groet, Samantha Karssen
Beste Benny, Namen het hele team van Verkeersschool Van Buuren. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs! Wij wensen je veilig kilometers toe!
Beste Dion, Namens het team van Verkeersschool van Buuren Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je Auto Rijbewijs! Wij wensen je veilige kilometers toe. Wij zien je graag terug bij Verkeersschool Van Buuren. Wie weet voor je motor rijbewijs! :)
Beste Wouter, Namens het hele team van Verkeerschool Van Buuren Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je BE rijbewijs! Wij wensen je veilige kilometers toe. Daarnaast zijn we erg blij dat alles naar wens is geweest! Tot ziens bij Verkeersschool Van Buuren!