perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf One of the greatest I\'ve ever experienced.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had graag het certificaat ontvangen voor de cursus HNR\r\nDit staat wel op jullie site vermeld dat je deze krijgt en staat wel zo netjes om dit te kunnen overleggen bij huidige of nieuwe werkgever dat je kan aantonen dat je mee hebt gedaan!\r\nHet uitslag formulier heb ik wel gekregen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Martin is een fijne instructeur, legt alles duidelijk uit en speelt in op de kwaliteiten van de leerking. Dhr geluk is een geschikte man.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijles van Driss! Altijd goed en gezellig. Bedankt!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, Driss heeft me onwijs goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Had me geenbetere instructeur kunnen wensen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn VCA-basis en daarna VCA VOL in 1keer behaald bij Verkeersschool van Buuren. Daarnaast heb ik ook mijn hef en reachtruck certificaat behaald. Instructeur Richard legt alles zeer goed uit en is een echte pro, bij Bert heb ik mijn VCA\'s behaald en die legt alles haarfijn uit. Binnenkort voor mijn BHV weer terug bij van Buuren. Maar dat gaat wel goed komen!\r\n\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een hele leuke en gezellige ervaring om met de instructeurs te rijden. En alles was super goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, niets op aan te merken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dit bedrijf leuke, gezellige, maar vooral leerzame lessen gehad. \r\n\r\nDe planningen waren goed. Als ik een aanpassing had werd dat snel geregeld en zo waren er weinig problemen. De instructeur kwam altijd keurig op tijd en de lestijden vind ik precies goed. Ze hebben een app waarin je gehele planning kon zien, dat is erg fijn.\r\n\r\nZe hebben me goed begeleid en werd ook goed voorbereid op het examen. \r\n\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een leerzame dag, hoop informatie en tips over het brandstofbesparing.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke intructeur en goede rijlessen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de verkeersschool, metname over Mo. Mo heeft op een zeer prettige manier mij klaargestroomd. Thanks for everything!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top in een keer geslaagd

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed ontvangen en duidelijk les gegeven.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve ervaring\r\nde les was duidelijk en goed uitgelicht

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal in orde!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, goede instructeurs met passie voor het vak en het rijden.\r\nIk heb genoten van de lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg professioneel en vriendelijk, kortom prima.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker