goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles keurig geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Is me goed bevallen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een leerzame dag en werd zeer goed begeleid door Martin.Hij gaf gelijk aan wat fout ging maar ook wat er goed ging.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben altijd erg tevreden over verkeersschool van Buuren. Altijd op tijd en helpen je op een rustige en fijne manier. Dianne.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd voor BE

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rick en Jan van Gist vinden de nascholing TOP!\r\n\r\nCarl was gezellig top!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf je word goed en netjes behandeld. ook met de wensen die je hebt.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf was een hele fijne samenwerken en zeker een uitdaging waard om eens terug te komen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede bedrijf

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ervaring is erg prettig. heb altijd het idee gehad met professionele instructeurs aan het werk te zijn.\r\n\r\nhelaas vond ik 1 punt niet fijn en dat was dat de objecten waar naartoe gereden moest worden op te korte termijn was omgewisseld. dit gebeurde een paar dagen voor examen en tijdens de kerstvakantie waar het bedrijf gesloten is. vandaar ook een lagere score bij communicatie, planning en bereikbaarheid. voor de rest zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele goede ervaringen, en service was top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf HNR CURSES VERZORGD DOOR ROSITA GARIB. \r\nSIETSKE VAN DER WERF EN CEES ONDERWATER.\r\n\r\nZeer nette goed onderhouden bus. Rijdt netjes en rustig.\r\ngezellige mentor, houdt van een praatje en toch intussen serieus met haar werk bezig. Bereid om alle vragen te beantwoorden. zorgt er voor dat je prettig en rustig achter het stuur zit.\r\n\r\nService/ ontvangst zeer goed. Lunch is niet verzorgd ivm feestdag. Is niet aangegeven bij mij. Zeer slecht geregeld\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf HNR cursus verzorgd door Rosita Garib. \r\nErvaring met Verkeersschool van Buuren is zeer goed, het was zeer leerzaam en heel prettig. Rosita heeft verstand van zaken, weet waar ze mee bezig is en legt alles goed uit.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Buuren bied een prima dagopleiding voor rijbewijs BE.\r\nDeskundige instructeur(s) en goed gezelschap onderweg. Ook belangrijk ;-)

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben geslaagd voor Be

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen waren altijd goed bij Van Buuren. Ik heb daar door in 1 keer mijn examen en tussentijdse toets gehaald! Top Rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne verkeersschool! Alles goed geregeld, makkelijk om mee in contact te komen. Erg klantvriendelijk. Mijn instructeur (david) is erg aardig en zeer positief. Dat stelt je wel gerust zo vlak voor het examen. \r\nZeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel geregeld na telefoongesprek, direct mail en uitleg. Professionele aanpak!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professioneel en duidelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

Boezemweg 57