goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke dag en veel handige tips gekregen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd fijn contact met van Buuren. Zeer deskundige instructeurs gehad. Er fijn om mee samen te werken. Positieve feedback: maximaal 2 instructeurs gedurende de gehele opleiding. In plaats van meer dan 2.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb uitermate genoten van mijn lessen. Arjan en Maikel hebben mijn helemaal klaargestoomd voor het echte werk. Het is een hele prettige ervaring geweest. Van Buuren is een hele fijne rijschool wat ook heel flexibel en meedenkt met je. Arjan en Maikel ontzettend bedankt voor de plezierige lessen!!!!!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was leuk. Heel veel geleerd .

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn ontvangst, duidelijke lesstof en goede uitleg. Les met een gezonde dosis humor. De faciliteiten zijn meer dan voldoende en de lunch is goed verzorgd.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gezellige ontspannen sfeer. Top week

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gezellige ontspannen sfeer. Top week

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen door van Buuren en zeker aan te raden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een perfecte dag en ik heb goede instructies gehad en geslaagd\r\nwas top

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen en goede service met het inplannen en veranderen van de rijlessen. Instructeurs die je ook echt verder willen helpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze verzorgen goede lessen, heel behulpzaam, ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Ik ben er erg tevreden over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele deskundige instructeurs. Een nadeel is dat ze te streng zijn met het afmelden van lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijlessen gehad. Duidelijke uitleg als iets niet duidelijk was voor mij. Planning was altijd goed geregeld. Special thanks naar Bob en Michel.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker