goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede ervaring - goede planning en vakbekwame instructie - heeft tot het gorde resultaat geleid: in een keer door de rijtest heen met goed gevolg. Mede dankzij Karan Dasrath

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg informatief, goede lessen en vol met informatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima lessen gehad. Planning kan beter, tijden die ik door heb gekregen klopte 2x niet met eigen planning.\r\n\r\nFeedback van Marvin was goed, mag alleen wel meer aangeven wat de juiste manier is. Corrigeert wel, maar pas na een paar lessen kwam bij mij het besef hoe hij het bedoelde.\r\n\r\nAuto was 1x stuk, maar gelukkig snel opgelost

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden Dank je wel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb van deze dag meegekregen om zuinig te rijden heb er zeker wat aan gehad \r\neen goede ervaring ook van de instructeur meegekregen \r\nrosita garib

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een goede rijschool! En im ben in één keer geslaagd dus dat zegt ook wel wat!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lesuren gehad prettige uitleg . Goede positieve feedback.mooi opbouwend!!\r\nvind de administratie erg rommelig tot twee keer toe foute facturen. Een keer 2 uur teveel gerekend en een keer een hlf uur. Das erg jammer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dit bedrijf als prettig ervaren. Alles was goed geregeld. Alleen kwa controle kon het wat beter bij het afrijden. Er werdt niet gevraagd naar mijn id bewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een top rijschool! heeft me goed geïnformeerd over alles lekker duidelijk!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gewoon!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een hele leuke dag en heb veel dingen geleerd! Ik ben zeer tevreden over van buuren. Een echte aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve instructie erg duidelijk en goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en klantvriendelijk. Zoek niet verder.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en duidelijke opleiding met een super gemotiveerde instructeur.

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring. De lessen heb ik als fijn en goed ervaren, mo begeleide mij goed.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker