Goedemorgen Demi, Super fijn dat het gelukt is met jou rijbewijs!!! Ik ben heel blij voor je :). Ik wens je veel rijplezier met je rijbewijs, mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen Verkeersschool van Buuren
Goedemorgen Michelle, Nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en bedankt voor het invullen van Klantenvertellen. Namens het hele team van Verkeersschool van Buuren wens ik je veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Niels van Vliet
Beste Robin, Gefeliciteerd met het behalen van je Motorrijbewijs. Op 18 juni organiseren wij een circuitdag in Lelystad waarin je een echte "bochten-expert" kan worden. Mocht je interesse hebben horen wij dit graag. Vele veilige kilometer toegewenst Met vriendelijke groet, Ricardo Feberwee Opleidingscoördinator Verkeersschool van Buuren
Beste Wim, Bedankt voor het invullen van Klantenvertellen. Wij zullen deze feedback meenemen voor in de toekomst. Mocht je interesse hebben in een andere opleiding dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Niels van Vliet Verkeersschool van Buuren
Hoi Hua, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over hoe jou nascholing is gegaan. Mochten wij nog wat voor je kunnen betekenen voor jou in de toekomst dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen
Goedemorgen Rob, Wat fijn dat de cursus HNR goed is bevallen. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen Verkeersschool van Buuren
Beste Dave, fijn om te horen dat je tevreden bent over onze nascholingscursussen. Mochten we in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen
Beste Soeniel, Bedankt voor je positieve beoordeling. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen
Hoi Yuri, Gefeliciteerd met het behalen van je brommer rijbewijs. Ik wens je heel veel plezier met je rijbewijs en veel veilige kilometers. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen Verkeersschool van Buuren.
Beste Ruud, Helaas heb ik je gister na het examen niet meer gesproken. Maar via deze weg wil ik je alsnog van harte feliciteren met het behalen van je BE rijbewijs. Wij wensen je vele veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Ricardo Feberwee Opleidingscoördinator
Beste Kees, Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je C en CE. Bedankt voor je enthousiasme en je inzet tijdens de lessen. We hebben je als een hele fijne cursist ervaren! Het hele team van Verkeersschool Van Buuren wenst jou veilige kilometers toe! Wie tot ziens met je motorrijbewijs! Hartelijke groet, Caroline Schmutzer Customer Care/Opleidingscoördinator
Beste Roberto, Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je C rijbewijs. Het hele team van Verkeersschool Van Buuren wenst je veilige kilometers toe! Als wij je in de toekomst kunnen helpen met een ander rijbewijs, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 015-7440008. Tot ziens. Hartelijke groet, Samantha Karssen Opleidingscoördinator/Customer Care Verkeersschool Van Buuren
Beste Baljinder, Van harte met het behalen van je bus-rijbewijs. Naast de vele veilige kilometers die wij je wensen, ook succes als buschauffeur. Met vriendelijke groet, Ricardo Feberwee Customer Care/Opleidingscoördinator
Beste Dimitri, Ten eerste Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je C en je CE rijbewijs in 2 maanden! Namens het hele team van Verkeersschool Van Buuren wensen we jou veilig kilometers toe. Daarnaast wil ik je ook bedanken voor het invullen van Klantenvertellen.nl . Bedankt voor je goede feedback. En zoals besproken; wie weet tot ziens voor je motorrijbewijs! Hartelijke groet, Caroline Schmutzer Customer Care/Opleidingcoördinator