Goedemorgen Robert, Fijn om te horen dat de lessen bij van Buuren goed bevallen zijn. Mochten we ooit nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag. Veel plezier van je motor rijbewijs. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen Verkeersschool van Buuren
Beste Semih, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je C-rijbewijs. Heel goed gedaan! Wij zien je volgende week nog voor de Toets Besloten Terrein. Met vriendelijke groet, Niels van Vliet Customer Care / Opleidingscoördinator
Goedemorgen Erik, Super dat je in 1 keer geslaagd bent voor je BE rijbewijs. Ik wens je veel veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen Verkeersschool van Buuren.
Beste Hans, Gefeliciteerd, grote klasse. Zowel de theorie examens als het praktijk in 1x gehaald. We zien je graag terug voor de CE opleiding. Met vriendelijke groet, Ricardo Feberwee Opleidingscoördinator Verkeersschool van Buuren
Beste Dennis, Gefeliciteerd met het behalen van je C rijbewijs. Mocht je toch in de toekomst CE gaan doen, ben je van harte welkom bij onze verkeersschool. Vele veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Ricardo Feberwee Opleidingscoördinator Verkeersschool van Buuren
Beste Ismael, Dank je wel voor het invullen van Klantenvertellen.nl! Namens het hele team van Verkeersschool Van Buuren van harte gefeliciteerd met het behalen van je C rijbewijs! Daarnaast ontzettend leuk dat je er voor hebt gekozen om je CE ook bij ons te halen. Dus we zien elkaar over een paar weken weer voor je CE trekker oplegger rijbewijs! Tot gauw bij Verkeersschool Van Buuren! Hartelijke groet, Caroline Schmutzer medewerker Customer Care
Beste Joey, Bedankt voor het invullen van Klantenvertellen. Wij wensen je veel plezier met je rijbewijs. Met vriendelijke groet, Niels van Vliet Customer Care / opleidingscoördinator
Beste Ali, Allereerst ontzettend bedankt voor het invullen van Klantenvertellen.nl . Namens het hele team van Verkeersschool van Buuren VAN HARTE GEFELICITEERD met het behalen van je CE rijbewijs. Wij wensen je veilige kilometers toe. Wij hopen dat wij ons naar tevredenheid gecorrigeerd hebben betreft de tegemoetkoming betreft jou laatste factuur. Wie weet tot ziens bij Verkeersschool Van Buuren! Hartelijk groet, Caroline Schmutzer medewerker Customer Care
Geachte heer/mevrouw, Allereerst zijn wij erg blij met uw feedback. Zoals telefonisch besproken, hebben wij de andere beoordelingen van de andere cursisten doorgenomen en zij waren lovend over de lesdag. Wij kunnen goed begrijpen wanneer er een andere verwachting is, dat een les tegen kan vallen. Er is voor gekozen om de Leefstijl cursus van 1 dag vrij basis te houden i.v.m. dat het maar 1 dag is. Hopende hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Nogmaals bedankt voor uw feedback wij zullen deze meenemen voor alle aankomende lessen. Met vriendelijke groet, Caroline Schmutzer medewerker customer care
Beste Richard, Bedankt voor het invullen van het klanten vertellen. We zijn blij om te horen dat de cursus goed bevallen is. Mochten we in de toekomst nog eens iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen