goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring met Van Buuren. Rooster wordt (zo veel mogelijk) gepland zoals was opgegeven. Beide instructeurs zijn goed op de hoogte van elkaars bevindingen gedurende de lessen.\r\nKortom de lessen zijn erg goed bevallen!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed begeleid.\r\ninstucteurs waren duidelijk en GEDULDIG!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag HNR gedaan, was een gezellige dag en perfect weer om zuinig te rijden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vandaag motiverende cursus dag gehad zuinig rijden ,\r\nveel nuttige do`s en dont`s gehad van mijn instructeur . \r\ngeslaagd dagje !

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden over deze rijschool heb er van geleerd en genoten en het was allemaal zeer professioneel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Ben blij dat ik bij van Buuren mijn opleiding voor categorie C heb gedaan.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Very good instructors, take all the time to explain. Very friendly.\r\nI had lessons from Karan Dasrath and Juwan Fattah.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de rijlessen waren super goed met mimoun!!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie leraren en duidelijk vriendelijk\r\nWel duur maar voor een goede rijschool betaal je wat meer dan normaal

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele fijne rijlessen met Marc heeft me goed begeleidt deze marokkaan houdt van jullie shalaan mimoun love you

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Cursus Leefstijl voor code 95. Aardige, leuke opleider. Veel gelachen met de groep, maar ik had er veel meer van verwacht. De les vond ik onsamenhangend, beetje van de hak op de tak. En het meeste wist ik eigenlijk al. Ik had graag meer wetenschappelijke onderbouwing gezien. Zeker voor het bedrag wat voor deze les betaald moest.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne leerzame dag gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief mbt opleiding, maar ook de klantvriendelijkheid is bijzonder correct.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ADR basis en Tank Gedaan. Ik kom niet uit het vak maar voor deze bijscholing gekozen. Voor allebei in 1 keer geslaagd. Cursus werd goed gegeven. En dat is zeker niet overal het geval. Examens inplannen is zeer snel geregeld. Ik ben tevreden en zeker de docent Bert Dussenbroek blijf het zo doen top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Patrick, bedankt voor de 2 gezellige en leerzame dagen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed begeleid en geholpen prima samenwerking groeten dennis

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en fijn Don Crama

Boezemweg 57