goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles hartstikke goed georganiseerd. De kwaliteit van het lesgeven viel boven mijn verwachtingen in, waardoor de theorie toetsen goed te behalen waren. Alle instructeurs waar ik les van heb gekregen zijn bekwame instructeurs die allemaal weten waar ze over praatten. Al met al; zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel duidelijke uitleg in korte tijd. Prima gevoel hierbij!\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Website

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Planning van lessen worden heel god afgestemd met wensen van leerling. Vriendelijke, enthousiaste, duidelijke instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, begin klein beetje rommelig, niet bekend was dat c1 geen code 95 nodig had, Verder Super! \r\n\r\nPS c1 auto schakelt niet prettig

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiteindelijk ben ik geslaagd voor mijn auto rijbewijs na 5 jaar gereden bij meerder rijscholen ben ik bij verkeersschool van buuren in een keer geslaagd met dan derya rasul.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, leuke lessen!\r\nEsmee\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg positief gesteld over het handelen van van Buuren. De planning was duidelijk. Ik ben goed geïnstrueerd door Bob. Kosten zijn beetje hoog maar dan heb je wel wat goeds voor je geld.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt professioneel geleid door het hele traject en er word eerlijk feedback gegeven tijdens de dag als je het fout doet en daar werk je samen aan tijdens de cursus

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de service als slecht beoordeeld om de volgende reden:\r\nIn de UWV aanvraag die ik jullie toestuurde gaven jullie zwart op wit aan dat de prijs inclusief boeken was. Toen ik echter het boek tbv de opleiding Vork/Reachtruck wilde hebben moest € 33,20 betalen.\r\nNiet netjes.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Boezemweg 57