Beste Rick, Namens het hele team van Verkeersschool Van Buuren Gefeliciteerd met het behalven van je brommerrijbewijs! Wij wensen je veilige kilometers toe! Hartelijke groet, TEAM Customer Care
Goedemorgen Remi, Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. Mochten we in de toekomst nog eens iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen
Beste Melvin, Gefeliciteerd met jet behalen van je rijbewijs. Mochten we in de toekomst nog eens iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Samantha Karssen
Beste Rene, Namens ons hele team Van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je C en CE rijbewijs in een super korte tijd! Petje af! Wij wensen je hele veilige kilometers toe en ontzettend bedankt voor de heerlijke taart. Wij gaan er met zijn allen van genieten! Hartelijke groet, Caroline Schmutzer medewerker Customer Care
Beste Robin, Namens het hele team van Verkeersschool Van Buuren van harte gefelicteerd met het behalen van je CE rijbewijs! Wij wensen je veilige kilometers toe! Wie weet tot ziens voor je motorrijbewijs! Hartelijke groet, Caroline Schmutzer medewerker Customer Care
Beste Jeanine, Namens het hele team van Verkeersscchool Van Buuren van harte gefeliciteerd met het behalen van je autorijbewijs! Wij wensen je veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Caroline Schmutzer Medewerker customer care