Beste Ilona, Wat heb je ontzettend snel gedaan. Binnen 2,5 maand je C en CE behaald! Namens het hele team van Verkeersschool Van Buuren van harte gefeliciteerd! Je was een ontzettende leuke cursist! Ook nog bedankt voor de over heerlijke taart! Hele plezierige en veilige kilometers gewenst! Hartelijke groet, Caroline Schmutzer medewerker Customer Care
Beste Ben, Namens het hele team van Verkeersschool Van Buuren van Harte Gefeliciteerd met het behalen van je C rijbewijs! Wij wensen je plezierige en veilige kilometers toe. Bedankt voor je feedback betreft de rijopleiding. Wij hebben die uitgebreid besproken. Wij hopen je te zien voor je CE trekker oplegger opleiding. Hartelijke groet, Caroline Schmutzer medewerker Customer Care