• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer te spreken over de onbevangenheid van het bedrijf, maar beslist wel professioneel. Met name chauffeursdag 1 combinatie theorie en praktijk ben ik zeer te spreken over. Chauffeursdag 2 (uitsluitend theorie) werden mijn vragen goed beantwoord. Er was voldoende tijd voor pauzes. \r\nTwee kanttekeningen die ik wil plaatsen: de Nederlandse taal op de powerpoints liet te wensen over, en misschien een kroketje bij de lunch ofzo.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fantastisch

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben Geslaagd voor be

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb ontzettend lejke en leerzame lessen gehad, en ben in 1 keer geslaagd! Je weet waar je aan toe bent met een duidelijke planning voor de lessen. Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed mensen oplijden ook geven de instructeurs een goede uitleg aan de leerlingen M.V.G. casper

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele leuke en leerzame dag gehad alles werd goed en rustig uitgelegd waardoor ik geen verrassingen tegen kwam tijdens het examen .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb heel goed en snel mijn rij opleiding kunnen volgen zeker met z\'n top instructeur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed ( leuk)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel veel aan mijn rij opleiding gehad en zeker oom heel veel aan de instructeur

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb er genoten van mijn code 95 nascholing lunch was goed maar eentonig maar verder top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijschool zelf is erg netjes qua administratie en planning!! Zeker een aanrader voor anderen. Had er al goede ervaringen mee na mijn brommercertificaat, dus de verwachtingen zijn weer overtroffen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rosita is de beste instructeur bij vanbuuren ik ben heel erg tevreden over met 15 lessen heb ik van haar heel veel geleerd om de eerste keer te slagen nogmaals bedankt Rosita

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie rijinstructeur, alles werdt duidelijk uitgelegd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschocolade, wel wat meer advies over het les traject. Ikzelf had nog wel wat lessen nodig voor mijn eerste afrijden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Irfan Balic heb opleiding gedaan bij Rosita voor de bus. Rosita is jullie de beste Busopleider.Ik vond haar manier van lessen geven geweldig-zeer professioneel.GEWON PERFECT DIKKE 10

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een prettig bedrijf met leuke instructeurs en kundige collega\'s.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker