goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen gehad, daarnaast beschikt de rijschool over vakkundig en vriendelijk personeel dat altijd voor iedereen klaarstaat.\r\n\r\nIk zal zeker nog eens terug komen voor meerdere opleidingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste AVB lessen met Arjan: goed, duidelijk, dus fijn.\r\nDaarna AVD bij Maikel: super mix met constructieve feedback, leuke en goed gesprekken en duidelijke instructies, kortom TOP!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goede ervaring, begeleiding is goed, goede sfeer en leer geleerd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb het leuk, leerzaam, en vooral vriendelijk ervaren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen waren goed en deskundig! Er wordt met veel kennis les gegeven. Derya je bent een topper! In 1 keer geslaagd a mattie!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top alles goed snel geregelt

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn, goeie persoonlijke aandacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een onwijs flexibel bedrijf met de lestijden. En een goede begeleiding van de instructeurs en een duidelijke uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het leuke rijlessen heel erg bedankt Derya je bent een topper!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, veel geleerd zelfs en meer ervaring tijdens de les opgedaan.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het was een leuke dag heb veel dingen geleerd. het is een aanrader om hier je scooterpraktijk te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring over het algemeen goed. Soms wat wachtijd tussen lessen en examens die met wat beter plannen voorkomen hadden kunnen worden. Goede en duidelijke instructies met praktijk Ron en lessen Bert

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijles gehad van Ton en Marc!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede afspraken alles netjes nagekomen zeer neet prijs vergeleken met andere opleiders . Docenten houden rekening met de klant , zeer serieus.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke ervaring met Henk Heerschop (theorie) en Patrick Loderus (praktijk) gehad voor mijn heftruck certificaat. 2 prima instructeurs die met een passie voor hun vak die je weten te boeien met een tikje humor maar ook prima uitleg geven

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Robbert hartstikke bedankt voor alle goede lessen. Super veel geleerd en met eindresultaat een mooi roze pasje dankjewel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een degelijke rijschool met goede instructeurs.dankzij leon heb ik de eindstreep gehaald.wel een punt van kritiek een eindeloze wissel van instructeurs is wat minder. Voor de rest top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het geweldig, heb lang les gehad bij ron veel geleerd e n uiteraard heb hij mij er door heen geholpen \r\nron bedankt

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker