goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uistekend kort,bondige en heldere instructies. In 3 uur klaargestoomd voor BE en geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, met leuke instructeurs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met meneer mohamed en meneer Derya

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlotte en heldere aanpak, enthousiast

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de rijlessen met Bob als bijzonder prettig ervaren. Hij is erg geduldig, duidelijk n heeft een uitermate goed gevoel voor humor. Hij is flexibel en denkt met je mee. Voor het examen stelt ie je goed op je gemak.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de opleiding bij van Buuren erg fijn. Wat mij heel erg beviel was de flexibiliteit in de planning, vooral omdat ik vaak met mijn domme kop redelijk laat was met afmelden. Maar dit werd telkens ontzettend goed opgelost, daarnaast ontzettend veel dank aan mijn instructeurs. Gr Olaf

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geregeld, goede lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, wel wat minder met de planning, dit waarschijnlijk omdat het heel vol zit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over de manier van lesgeven door mijn verschillende instructeurs. Een meegenomen voordeel is het prive AVB terrein dat de rijschool heeft waar ook het examen af kan worden genomen. Verder neemt de instructeur de tijd voor je en is de uitleg ten alle tijden duidelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed. Mijn complimenten aan Kees, hij zorgt dat je je erg op je gemak voelt en was zeer deskundig als instructeur.\r\n\r\nPaar puntjes voor verbetering:\r\n- Maken van een afspraak ging wat moeizaam. Ik wilde de intake vrij dicht tegen het examen aan plannen.\r\n- Intake zou eigenlijk deel van het pakket moeten zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rosita is een hele deskundige, motiverende instructeur. Ze geeft duidelijke instructies en weet precies wat de zwakke punten zijn. Ze weet hierop in te spelen door doelstellingen op te stellen. Zo is elke les erg leerzaam.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve ervaringen met dit bedrijf gehad. Leuke instructeurs waar je veel van kunt leren!

perfect, zeker aan te bevelen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Cussus Rijoptimalisatie verzord door Rosita Garib. Goede les gehad. zij is aardig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een flinke periode lessen op de motor met een reeks van instructeurs en motoren kan ik zeggen dat ik van buren heb geprobeerd en het een hele fijne rijschool vind. Het was een fijne periode, het heeft lang geduurd maar het succes is er.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele goede les gehad goede

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool, deskundige rijinstructeur. Bedankt Brahim

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed! goed geholpen goeie uitleg helemaal waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het was een goeie cursus met goeie uitleg.\r\n

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker