goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor code 95 instructie/cursus doorlopen.\r\nDuidelijk en gericht onderricht gekregen.\r\nTijd voor persoonlijke vragen .\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen met de nacholing code 95 zijn goed. Zowel ten aanzien van het theoriegedeelte (door Navin en Henk) als het praktijkgedeelte (Rosita) wordt goed stil gestaan hoe het enerzijds volgens de wet/regelgeving moet en anderzijds hoe het in de praktijk gebeurt. Docenten weten hier de cursisten (die meestal [enkel] vanuit de praktijk denken) te wijzen op de belangrijke aspecten. \r\n\r\nOndersteuning vanuit administratie en kantoor zijn eveneens plezierig. Tevens verzorgde lunch en faciliteiten.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel de weg op maar weinig individuele tips

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er hangt en ontspannen sfeer gedurende het gehele opleidingstraject. Je krijgt persoonlijke feedback waar je de keer erna rekening mee kunt houden. Zij houden ook erg rekening met jou als persoon. Onderling lijken zij veel contact te hebben, dit is te merken doordat zij doorgaan op jouw feedbackpunten en voortgang. \r\n\r\nBij de planning gaat het moeizaam, veel heen en weer mailtjes en dit werkt niet altijd prettig. Ook zijn de examendata snel bekend, dit is vreemd aangezien zij nog niet goed kunnen beoordelen hoe je rijdt op de weg tot zij je een paar lessen hebben gezien. Je kunt beter het AVD-examen later vast laten zetten, dit geeft meer rust.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf CURSUS WO2 1E verzorgt door Rosita Garib.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf cursus WO2E gevolgd, en verzorgd door Rosita Garib.Het was super.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig , je krijgt snel antwoord op je vragen. Rijlessen zijn erg prettig. Goede instructeurs.

slechter dan verwacht

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf scooter was best lastig maar wel blij dat ik ben geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima instructeurs!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf liever geen oproepkracht 2 meer bij de lessen maakte mij erg onzeker .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het fijn dat ik Driss als rijinstructeur had. Hij is rustig en kan mij duidelijk vertellen wat ik goed doe of beter moet doen. Heel fijn.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heftruck, reatstruck

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne begeleiding van de instructeur, fijne lessen, veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijlessen met duidelijke instructies. Instructeurs waren aardig en gaven goede feedback. Met customer care wel een wat mindere ervaring. Bij het stellen van een normale vraag schoot de medewerker gelijk in de verdediging in plaats van de vraag normaal te beantwoorden. Ook moest ik zelf een paar keer contact opnemen om de vraag beantwoord te krijgen. Ook de administratiekosten zijn aan de erg hoge kant. Verder een zeer fijne rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede betrouwbare rijschool. Ze hebben een aparte planning afdeling dus de instructeurs hoeven zich alleen maar bezig te houden met lessen. Daardoor waren al mijn lessen zeer productief. Ik kwam van een andere rijschool en hoefde alleen nog maar AVD lessen. Dit is zeer goed bevallen, met aardige instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op de eerste plaats bedankt voor deze waanzinnige ervaring. Heb de complete opleiding genoten.\r\nDankbaar dat ik de motor rijbewijs in 1x heb mogen halen.\r\nAlle instructeurs hebben me er waanzinnig doorheen geholpen.\r\nMijn dank hiervoor.\r\nWas top... en tot snel op het circuit!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er leuk en meedenkend team bij Van Buuren die je de hele opleiding doorgeleiden. Zeker met de punten die niet goed gaan altijd kritisch, maar opbouwende kritiek gekregen waardoor ik in 1 keer geslaagd ben! Bedankt!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker