Beste Sven, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je aanhanger rijbewijs. Ik ben blij dat je de les van afgelopen vrijdag als zeer prettig heb ervaren en bedankt voor het invullen van klantenvertellen. Vele veilige kilometers gewenst en wellicht tot ziens. Met vriendelijke groet, Ricardo Feberwee Teamleider CustomerCare
Beste Sandra, Van harte gefeliciteerd met het behalen ven je motorrijbewijs. Hopelijk blijft het de komende tijd nog goed weer om te rijden. Vele veilige kilometers gewenst en bedankt voor het invullen van klantenvertellen. Met vriendelijke groet, Ricardo Feberwee Verkeersschool van Buuren.
Beste Danny, Gefeliciteerd met het behalen van je Busrijbewijs. Nu snel op voor je BE en dan heb je bijna alles compleet. Bedankt voor het invullen van klantenvertellen en heel veel succes volgende week. Met vriendelijke groet, Ricardo Feberwee Verkeersschool van Buuren.
Beste Collin, Bedankt voor het invullen van klantenvertellen. Echter vinden wij het jammer dat we een gemiddelde van 1,7 hebben ontvangen. Dit met als reden dat de opzet van de All in One brommeropleiding niet duidelijk was voor je. Telefonisch gaf je aan dat je de praktijk-dag als prettig hebt ervaren. Tijdens de gehele opleiding hebben wij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je de theorie op tijd zou behalen. Hiervoor hebben we zelfs extra opties ingekocht en tot 3x toe tot het laatste moment vastgehouden, iets wat ook voor ons een risico is geweest. Wij wensen je vele veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team CustomerCare Verkeersschool van Buuren.
Beste Chesley, Bedankt voor het invullen van klantenvertellen. Echter vinden wij het jammer dat we een gemiddelde van 3,0 hebben ontvangen. Dit met als reden dat de opzet van de All in One brommeropleiding niet duidelijk was voor je. Telefonisch gaf je aan dat je de praktijk-dag als prettig hebt ervaren. Tijdens de gehele opleiding hebben wij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat je de theorie op tijd zou behalen. Hiervoor hebben we zelfs extra opties ingekocht en tot 2x toe tot het laatste moment vastgehouden, iets wat ook voor ons een risico is geweest. Wij wensen je vele veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team CustomerCare Verkeersschool van Buuren.