perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en goede rijlessen. \r\nBedankt Brahim

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg en een ontspanne sfeer in de auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf helemaal top !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructeur, hield het tempo er goed en speelt in op de punten die aandacht nodig hebben. Rijbewijs BE in een keer gehaald.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd BE

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf goeie curses en goede tips om te onthouden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vriendelijke rijschool, alles word rettig en goed uitgelegd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed En ik heb goeden lees ge het van flip

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Koud maar een leuke dag gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het begin al aan goed geholpen en geinformeerd, het motorreide was al vanaf het begin duidelijk hoe deze opleiding voor mij zou gaan lopen en daar ben ik ook erg blij mee. In het begin had ik mijn twijfels over het feit dat er telkens andere instructeurs waren maar mij is uitgelegd waarom en het heeft zich in de praktijk bewezen! Erg tevreden. Alleen de communicatie op het kantoor loopt volgens mij niet zo lekker. Vaak onodig gebeld door onduidelijkheden op het rooster en de facturen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top begeleiding en top instructeurs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles goed voor mij uitgelegd met tekeningen en ben goed begeleid met slecht weer geslaagd met slechte weersomstandigheden top rijschool die kan ik iedereen aanraden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het begin veel rijinstructeurs gehad maar uiteindelijk met jannie toch helemaal goed gekomen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding van de cursisten

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima dag.. Leerzaam en zeer goede begeleiding gehad. Examen in 1 keer gehaald\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede service. Theoriecursus is aan te raden, dan ben je beter voorbereid op het theorie examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, de VCA had een professioneler karakter mogen hebben. Patrick van de heftruckcursus is een gezellige en serieuze vent.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vca, hef/reachtruck gevolgd bij van Buuren.\r\n\r\nHet personeel geeft goede cursussen en prima advies waar je wat aan hebt.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker