goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Buuren is een zeer vriendelijke en leuke rijschool.\r\nAlles wordt duidelijk uitgelegd, en ik kon vrij snel beginnen.\r\nHet maakt ook niet uit welke instructeur ik had, iedereen is vriendelijk en zeer professioneel.\r\nDe planning is duidelijk en overzichtelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring,vriendelijk en goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Great instructor! Leon was excellent. He really helped me build confidence in driving! \r\nI learned a lot! \r\nThank you Leon

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De communicatie was uitstekend. Ook is de klantenservice heel goed en bracht een professionele uitstraling.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag bromfiets gereden veel geleerd en een goede instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb die traject goed ervaren alles gehaald in een maand. De begeleiden van het personeel kom van goede huizen.\r\nkort maar krachtig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne communicatie en goede rijlessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uistekend.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met dit bedrijf goede ervaringen, mijn instructeur gaf heel duidelijk aan wat ik goed deed en wat ik minder goed deed. Dat heeft me uiteindelijk geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over mijn rijinstructeuren Michel en Leon. Zeer proffesioneel in hun aanpak en duidelijke tips. Hebben er voor gezorgt dat ik met veel vertrouwen en plezier mijn rijbewijs heb gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief; leuke begeleider en een prettige planning van activiteiten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg leuk en gezellig in de auto. Ik heb veel geleerd van jannie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf motorrijbewijs gehaald planning was goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service, aardige mensen, alles sloot gewoon goed aan. Dik tevreden!

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker