goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne lessen gehad van gezellige maar deskundige instructeurs! Maikel & Arjan Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de lessen zeer positief ervaren en elke les veel geleerd. Michel was erg geduldig en wist uit elke ingreep iets positiefs te halen en hierdoor werd ik steeds gestimuleerd om het weer goed op te pakken en bij de les te blijven. Ik zou iedereen MICHEL als instructeur aanraden. Vanuit het hoofdkantoor werd ik niet altijd als vriendelijk bejegend, een ziekmelding werd bevestigd en later gezegd dat dit toch niet kon terwijl ik ervan uit ging dat ik ziek kon blijven. Er werd gezegd, jammer anders komt het gewoon te vervallen . Erg onklantvriendelijk.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb erg positieve ervaringen over van Buuren. Het was makkelijk met plannen, om de rijlessen heen, met de planning die je van van Buuren kreeg aan het begin.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt voor alle zeer goede en professionele motor rijlessen! Dankzij de goede lessen van de instructeurs voel ik me nu erg vertrouwd met de motor en weet ik zeker dat ik veilig door het verkeer heen rij. Nu kan ik met een goed gevoel genieten van het motor rijden en toekomstige motorvakanties.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een goed bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bromfiets opleiding gedaan, gezellig, leerzaam en geslaagd. Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een bromfiets opleiding gedaan, en door de hulp van de instructeur ben ik geslaagd. Daar ben ik erg blij mee. De klantvriendelijkheid is heel goed en ze geven goede tips.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag heb ik mijn dagcursus voor de bromfiets gedaan bij van Buuren in Pijnacker. En met succes behaald! Dit dankzij goede duidelijke uitleg van de instructeur, feedback en tips. Ik raad dit bedrijf ook zeker aan voor anderen die nog twijfelen om de dagcursus te gaan volgen. Gewoon doen! Dankjewel Arjan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerst bij een andere rijschool lessen gehad en mijn avb gehaald. Nadat ik de plezier kwijt raakte om te lessen de overstap gemaakt en bij van Buuren verder gegaan voor mijn AVD. Ik had geen betere keuze kunnen maken. Goede uitleg en begeleiding ontvangen en het plezier weer terug gevonden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel veel geleerd en een hele leuke sfeer!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leerzame tijd gehad en alles sloot aannaar mijn wensen qua planning. In 1 keer geslaagd!:)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf rosita heeft mijn erg goed geholpen met mijn rij opleiding ze staat voor alle vragen open en heeft er altijd zin in om met mijn op pad te gaan \r\ngoede uit leg \r\ngoede begrip\r\nen rustig met uit leg

perfect, zeker aan te bevelen

Boezemweg 57