voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lessen gehad van peter en helena. Top instructeurs! Ze gaven echt feedback waar ik wat aan had.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was hard werken maar dat had ik ook wel nodig. Hierdoor is het doel toch gehaald.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd BE rijbewjs, fijne les en goede instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het begin was ik erg zenuwachtig maar door de begeleiding kom je er makkelijk doorheen. Echt een top rijschool!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn zoon heeft hier getracht zijn scooterrijbewijs te halen, onder het credo van van Buuren, \' In 1 dag het Bromfietsrijbewijs halen\'. Hij is gezakt op het feit dat hij niet genoeg keek. Volgens mijn zoon is hij daar door de instructeur niet echt op gewezen, maar dat kan nog gebeuren. Maar als hij het over wil doen moet hij weer een hele dag les nemen tegen hetzelfde tarief, er is geen mogelijkheid om alleen het examen over te doen tegen een gereduceerd tarief. Dus hoezo je rijbewijs in 1 dag. Ze kunnen hun credo dus niet waar maken. Erg slecht dat men geen plan B heeft voor diegenen die niet in 1 keer slagen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ja goed heb veel tips gehad en ben geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een geweldige rijinstructeur. Peter is echt een topper. Veel dingen geleerd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service martin geleverd

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf helemaal top niks om aann te merken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf instructie theorie voornamelijk positief zou alleen meer specifieke bus theorie en tachograaf erbij gehad willen hebben.\r\nplanning lessen verbeterpunt m.b.t. afrijden overdag niet voor af nacht rijden en planning voorbereiding naar eerste rijexamen blok lessen van 4 uur heeft de voorkeur\r\nik heb als zeer goed ervaren (mede op eigen verzoek) dezelfde instructeur in mijn geval rosita meerdere instructeurs vind ik geen aanbeveling m.b.t. praktijkinstructie\r\nde rij lessen en communicatie met instructeur (Rosita) zeer goed ervaren zakelijk deskundig en ook prettig, werd goed op mijn nummer gezet bij fouten en verbeterpunten goed besproken en geoefend en goede voorbereid voor de praktijkexamen bemerkte een duidelijk structuur in lesopbouw en hele rijopleiding een min puntje ze is soms wel erg streng iets meer positieve feedback zou prettige zijn en zou bij mij erg goed werken \r\nervaring bureau met contact persoon erg goed merkte wel grote variatie verscheidenheid tussen instructeurs omgang en collegialiteit en communicatie.\r\nen eigenlijk wel benieuwd wie nu de baas is van de rijschool nooit gezien gehoord is voor mij een grote onbekende .\r\nbijzonderheid uitsteken dode hoek spiegel bus komt bij mij als onlogisch en onhandig voor

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren top ik zal meer mensen over deze rijschool

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig gelest bij Henk

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wisselende ervaringen met verschillende instructeurs. Niet altijd even vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in mijn traject super aardige en geduldige instructeurs gehad, bedankt Leon, Michel en Robbert! Daarnaast is de communicatie goed en snel, en ik heb elke les wel wat bijgeleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wo2-1E Zeer goed Verzorgd door Rosita Garib.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf neemt goed de tijd voor je \r\nEcht een aanrader

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker