goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Twee maal een rijopleiding gevolgd bij van buren, twee maal dik tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf professioneel aanpak tot in de puntjes.\r\nhouden zo!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uiterst secuur, eerlijk qua prijs, hoge kwaliteit

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was heel erg blij met de lessen en de uitleg van Bob Keus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele leuke, gezellige, leerzame dag!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben geslaagd voor BE

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De dag begon heel gezellig, eerst rustig kennis maken, daarna rustig beginnen. Wat theorie herhaald daarna geoefend op het terrein en vervolgens gereden naar rotterdan. Alles ging super chill en super duidelijke uitleg met alles. Vond het super leuk! Dankjewel. Maikel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Veel Hulp gehad van verschillende instructeurs en heb in een korte tijd mijn rijbewijs kunnen halen.\r\nMet extra dank aan Mo en Michel .

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf, goed en snel opgeleid. Wilde het versnelt en dit is heel goed aangepakt. Flexibel met tijden en in 1 x geslaagd! \r\nElisa

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles goed geregeld hier. Ik zal jullie zeker aanraden. Door het volgsysteem en de handige app ben je altijd op de hoogte.\r\n\r\nDe instructeurs geven je altijd een goed beeld van je prestaties en zorgen met vooral positieve feedback dat je snel werkt aan je verbeterpunten. \r\nNaast serieus is het vooral ook gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hardstikke goed, zoals altijd. De motorafdeling is altijd gezellig, zowel met de lessen/examens als bij de activiteiten die zij doen. \r\n\r\nBij Mike heb ik mijn A2 rijbewijs gehaald en nu ook mijn A. Alle instructeurs bij van Buuren zijn goed en vakkundig, maar bij Mike zit er ook altijd nog een bepaalde \'fun\' factor bij. Het is meer alsof een vriend mij helpt bij het halen van mijn rijbewijs als dat ik bij een instructeur rijd. Ik ben hartstikke blij met mijn rijbewijs, mijn dag kan niet meer stuk!\r\n\r\nVan buuren, Mike én Arjan,\r\n\r\nBedankt!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was leuk en gezellig

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, planning kan beter vanuit het kantoor.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer te vrede over de manier van les geven david was daar zeker de juistepersoon voor steng maar rechtvaardig

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker