goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Matriaal en begeleiding zijn uitstekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leon was altijd vriendelijk, op tijd, en heeft de puntjes op de I kunnen zetten. Ik was niet helemaal blij met de planning van de lessen en het examen maar gezien de instructeurs zou ik vbuuren wel aanraden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een leerzame dag voor omdat je situaties kan inschatten op de scooterzelf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hrt fijne dat van Buuren veel ervaring heeft. Lessen zijn bij mij op verzoek tot examen uitgestippeld en uitgevoerd. Ikzelf last gehad van faalangst en van Buuren ging goed daar professioneel mee om. Goede communicatie. Di

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb genoten en zou het echt nog een keer doen. De instructeur was te gek en heb veel geleerd. TOP!!!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onswijs leuke lessen gehad bij bob!! Top vent😊Super bedankt voor alles,ik heb mijn rijbewijs gehaald👍

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuk bedrijf en aardige rijinstructeur!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd voor be

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een fijne ervaring met van Buuren. De lessen en de opbouw van de lessenwaren prettig. Al met al een goede rijschool!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enthousiaste medewerker, die mij de weetjes van het vak heeft geleerd. Ik ben echt tevreden dat ik hier mijn aanhanger rijbewijs heb gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb vandaag een prima dag gehad, samen met Dave de hele dag op pad geweest om mijn e rijbewijs te halen. goede duidelijke instructies gekregen en daardoor geslaagd.\r\ntop!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vond het een zeer prettige ervaring om bij van buuren mij c rijbewijs te halen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een scooteropleiding gedaan

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ton heeft prima les gegeven. Leuke school met veel inzicht naar examens toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding van Navin en Flip, bedankt voor de extra inzet.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker