goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot en correct. Loopt gesmeerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel tevreden, fjjne begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik beveel deze rijschool aan!\r\nJe krijgt duidelijke begeleiding en vooral ook een goed opbouwende feedback.\r\nEen hele leuke en leerzame tijd gehad bij Verkeerschool van Buuren!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanwege mijn onduidelijke beschikbaarheid veel verschillende instructeurs gehad eerste paar lessen hierdoor weinig geleerd na een tijdje een vaste beschikbaarheid doorgegeven en een vaste instructeur gekregen Peter Faling echt een aanrader 10 lessen gehad van de 20 en meer geleerd als daarvoor TOP! In een keer geslaagd door top lessen dankjewel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door middel van Dave Vink van Rijschool Vbuuren mijn BE rijbewijs behaald. Ik kan iedereen hierbij adviseren om bij deze instructeur zijn lessen af te nemen. Zijn unieke manier van les geven, zorgt ervoor dat er geen enkele spanning ontstaat. Dave bedankt het was top om van jou les gehad te hebben. Je bent een top vent

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kreeg goede instructies waar ik veel aan had

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaring aangezien mijn examen 1x was afgelast en ze dit goed hebben opgelost. Voor de rest vind ik het goed materiaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer enthousiaste docenten met genoeg kennis en ervaring. Weten goed in te schatten wat de aandachtspunten zijn voor verbetering en werken hier ook aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf helemaal top .\r\ngezellig en leerzaam .\r\nleuke lessen in een goede omgeving.\r\nmotoren rijden goed .\r\n\r\nafz. patrick

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben blij dat de rijschool op tijd een automaat rijles ipv schakel. Ook blij met het feit dat ik maar een instructeur had ipv elke keer een ander. De rijschool informeert op tijd over veranderingen in rooster en houden rekening mee met eigen wensen waar mogelijk is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles prima geregeld, een goede keuze geweest.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leon was altijd vriendelijk, op tijd, en heeft de puntjes op de I kunnen zetten. Ik was niet helemaal blij met de planning van de lessen en het examen maar gezien de instructeurs zou ik vbuuren wel aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was vandag een leuke dag een leerzame dag dit kwam door arjan is een spontaane man en heeft goed alles goed uitgelegt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf omdat ik super goed behandeld werd. Een voorbeeld hiervan is toen ik mijn theorie niet haalde, ik gelijk de rijschool belde om een nieuwe afspraak te maken, hierin werd ik zeer snel geholpen. Ik ben net klaar met mijn praktijk en ik heb het gehaald. Aan het begin had ik het lastig omdat ik wel kon rijden maar ik moest nog wennen aan al de regels. Hiervoor wil ik mijn rij instructeur bedanken voor alle tips!

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede begeleiding gehad tijdens lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Matriaal en begeleiding zijn uitstekend.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker