goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool,voor 3de keer een rijbewijs gehaald.\r\nMooi materiaal en goede instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en vriendelijke mensen die je graag aan je rijbewijs willen helpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een onzettend leuke dag gehad, ondanks we om half 8 er moesten zijn was de instructeur erg vrolijk. Het was fijn eerst even te wennen met de scooter en vervolgens de weg op konden.\r\nIk zou deze rijschool zeker aanbieden aan kennissen en hier ook mijn auto rijbewijs doen later.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Weer gezellig en ook goed geholpen in het herpakken van het rijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd voor mijn bromfiets, das toch niet niets! \r\nGenoten van mijn opleiding maar daarvoor was ook aanleiding\r\nMet instructie en een grap, deed de instructeur alles stap voor stap.\r\nNu mag ik zelf gaan rijden, ja dat zal mij verblijden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super instructeurs die erg duidelijk zijn

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn bromfiets opleiding gedaan en moet zo voor mijn examen gaan.\r\nOf ik nu niet slaag of slaag het was prachtig vandaag.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was vandaag jarig en het was echt een leuke dag! Ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Ik heb zelfs zoveel geleerd dat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn bromfiets examen! Alles werd heel duidelijk uitgelegd en als je een keer een foutje maakte dan was dat niet erg als je er maar van leerde. In 1 woord top!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf om je rijbewijs te halen wordt goed opgeleid doormiddelvan 6daagse cursus voor theorie en erna praktijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel plezier, maar ook profesioneel en duidelijk lesgegeven. Mijn complimenten aan Driss daarvoor!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf It was really nice. Even though I failed a few times, they did not give up on me and now I have my driving license.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel leerzaam en gezellig

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker