• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf SPR-E

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn naam is Ali Saglam. Ik heb categorie c Rijbewijs gehaald bij vanbuuren. Bij Rosita heb ik het prettigste les gehad, en ook alles geleerd.lekker ontspannen les en heel serieus.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool, alles goed geregeld, brahim was streng maar rechtvaardig. Van buuren is zeker een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het was awesomeeeeeee

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed georgaaniseerd en gepland. Mooi materieel. Jammer dat door omstandigheden iedere les een andere instructeur. Duidelijke verschillen in stijl en aanpak tussen instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de eerste plaats werd ik goed geholpen en begleid met het verkrijgen van het motorrijbewijs. De heren waren streng maar rechtvaardig. Ik heb deze opleiding best wel stressvol ervaren maarontzettend veel geleerd, waarvoor dsnk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool. Ik heb er 4 gehad en van Buuren is met zijn grote vestiging goed te bereiken met openbaar vervoer, auto of zelf helikopter. Instructeurs zijn meegaand en begripvol. En als het moet wordt er moeite gedaan om extra lessen in te plannen. \r\n\r\nBekijk ook het slagingspercentage op de CBR site en je weet genoeg!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool ! De lessen zijn zeer leerzaam!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was vroeg maar het was het zeker waard!!\r\nKreeg een hele goeie instructies met wat ik moest doen en het was echt een helen leuke dag

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, het was gezellig en ik heb er erg van genoten. En erg veel van geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk heel leerzaam wel vroeg uit bed maar is het allemaal waard\r\nHele aardige instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Daar ik nooit \"klanttevredenheidsonderzoeken\" invul zal ik deze bij wijze van uitzondering naar beste kunde en weet vullen met mijn gedachten goed.\r\n\r\nAan de kwaliteit van het personeel is niets op te merken. Ik ben dus ook van mening dat door het groot verloop sinds mijn laatste les (C) er een salaris verhoging plaats mag vinden.\r\n\r\nDe prijs ligt ter aller tijden te hoog gezien het simpele feit dat ik een arme uitzendkracht ben. let wel er dient gezegd en gemeld te worden dat er weeldegelijk een korting voorafging aan een van de laatste pakketten.\r\nHelaas kon ik door mijn eigen fout niet meer op tijd verschijnen voor een van de lessen. Het is dus ook jammer dat dit geld niet meer terug komt, tevens is het jammer dat bij ziekte er ook geen terug gave is.\r\n\r\nHet huidige personeel is zeer vriendelijk en zeker behulpzaam om een interfabeet als ik op weg te helpen.\r\n\r\nDe gesprekken die ik gevoerd heb met Ricardo heb ik altijd als zeer flexibel ervaren zeker daar ik een lastpak kan zijn. Hij dient en struisvogel plumeau te ontvangen ipv een veer. \r\n\r\nFlip.... ja wat kan ik over hem vertellen. Laat mij het volgende mededelen en duidelijk maken. Het is deze vaste kracht die deze tent draaiende houd. het incasseringsvermogen en de flexibiliteit in combinatie met zijn gevoel voor humor en onmetelijke ervaring heeft mij tot een nieuwe en kundige chauffeur gemaakt. Ik ben heb hier zeer zeker dankbaar voor. Ik hoop dat u (lezer) dit ook zal doen blijken bij zijn functioneringsgesprek en een eventuele salaris en winstdeling.\r\n\r\nTot laatst wens ik graag bekend te maken dat ik geen voorstander ben van een onderzoek als deze. Gezien de slechte ervaringen die ik in het verleden hier mee heb gehad. \r\n\r\nIk groet en allen en u zult mij (na voldoende soldij) weer terug zien voor een verdere uitbreiding van mijn capaciteiten.\r\n\r\nHij die geslaagd is Groet u!\r\n\r\nRaoul Spapé.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Van Buren, een prettige rij school met een planning ruim van te voren. Duidelijk.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg leuk. Het is heel erg fijn dat je je rijbewijs in één dag kan halen en als dat dan ook lukt is het helemaal leuk. De mensen die hier werken zijn allemaal vriendelijk en het is een fijne sfeer. Ik zou rijschool van Buuren zeker aanraden!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren les gehad op school, er werd heel goed uitgelegt v. Buuren instructeurwas heel lief! Hartelijk bedankt dankzij jullie heb ik mijn VCA in een keer weten te behalen! Top!\r\n\r\nDankjewel Eyub!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke, aardige instructeur. We hadden geluk dat het mooi weer was. Goede tips gekregen van Maikel, dat heeft ons erg geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op de opleiding BE een leertraject gehad. Een zeer deskundige instructeur, die goede feedback geeft op wat er goed en fout is gegaan. Blijft het gewoon keer op keer herhalen en uitleggen, tot het wel lukt. Ook voor het examen alles rustig herhalen en op je gemak stellen. Al met al een fijne cursus gehad.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker