goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Altijd leuke lessen gehad en leerzaam! Amy

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, jullid denken mee met de klanten, zorgen dat alles soepel verloopt voor de rijlessen en eventuele examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig en duidelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lekker relaxed maar toch vertellen wat nodig is. Voelde me erg op mijn gemak. Er werd een hoop vertrouwen gegeven.Rosita is uitstekende lerares. Zeker houden,,!!,,,,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring met van buren en hele leuke lessen ervaren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel blij met mijn rijles instructur, Leon en alle medewerker van buuren. Hij geeft de rijlessen heel duidelijk en goed gegeven, alles goed in orde. Hij is heel aardig, vriendelijk en fantastisch. Ik zou van buuren aanbevelen. Dank u wel voor alles..

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel leerzaam en gezellig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was echt een spannende dag op het begin was er veel uitleg en het was echt super leuk toen gingen we naar cbr rijden en paar rondjes rijden. Daarna gingen we afrijden ben gelukkig geslaagd.\r\nEcht een top dag.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werelds begrip voor alles en goede info en gewoon mensenen ga ze niet vergeten TOP mensen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen van arjan en maikel heb ik als zeer prettig en gezellig ervaren n uiteraard ook leerzaam anders was ik nu gezakt

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met van buuren liep vanaf het het begin niet vrij soepel omdat ik 2 verschillende instructeurs had , van mo had ik les en rosita ik vond de les van rosita een wereld van verschill vergeleken met de les van mo. Dus mijn voorkeur ging uitraard naar rosita dit heb ik aangeven want haar lessen zijn erg leerzaam en ze geeft ook altijd een feedback en ook altijd een goede uitleg als je vragen hebt ze neemt de tijd voor je ze gaat heel erg klant vriendelijk met je om.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede cursus en vooral leuk om te volgen. Professioneel met een klein beetje humor, wat het leuk maakt. Tijdje niet gereden en daarom was het leuk om het weer eens in een lessituatie te doen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Boezemweg 57