• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Theoriecursus RV1 V2C V3C en PTC

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles oke, wat alleen wel belangrijk is vind ik ddat er geluisterd word als een klant aangeeft 1 instructeur dat daar rekening mee word gehouden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Geduldige (!) en goede rijinstructeurs :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring met van buren en hele leuke lessen ervaren

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen, er is ook ruimte voor lachen \r\n\r\nAlleen jammer dat de planning van het bedrijf zo strikt is, dat sluit namelijk niet zo goed aan op mijn onregelmatige weken

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een erg fijn leerbedrijf en heb veel geleerd. De instructeurs geven goed les.

perfect, zeker aan te bevelen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed bedrijf met leerlingen opleiden \r\n, groeten bart

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Altijd leuke lessen gehad en leerzaam! Amy

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Van Buuren staat De klant centraal, en daardoor is het gevoel heel goed. Het contact met de planning is goed, en als er vragen zijn, dan kan je bij ze terecht.\r\nDe motor instructeurs zijn kwalitatief erg goed, fijn, prettig, gezellig en geven je een goed vertrouwen!\r\nAangezien ik alleen kan spreken over de motor afdeling, maar ik zou deze zeker aanraden!\r\ndank voor alles! ik ga het lessen missen....\r\nEn heren, ik zal jullie ook missen ;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima! fijne lessen gehad duidelijk en goed begeleid.\r\nfijn geholpen met c rijbewijs!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Duidelijke uitleg, en een groot oefen terrein.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie ervaring gehad, goed geholpen door me rij instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit was een goeie ervaring heb veel van geleerd zelf op de laatste dag .je kreeg veel informatie mee , vegelijk met vorige rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een zeer leerzame dag. Arjan heeft alles goed uitgelegd en als je vragen had stond hij altijd open om deze te beantwoorden. Het is allemaal goed geregeld en ze hebben me goed voorbereid op mijn praktijkexamen.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker