goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind de regeling bij Van Buuren heel erg fijn. Al vanaf de intest heb ik heel veel lol gehad in de auto en heb ik veel geleerd. Ook zijn de theorie lessen erg fijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele leerzaame dag. Maar ook super gezellig met een top instucteur zeker een aanrader!,,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief. professioneel en vriendelijk. Henk, hartelijk dank voor de leuke en goede lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was voor mij een leuke en leerzame dag, er werd veel uitgelegd wat ik nog niet wist over het verkeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg prettig bedrijf om te lessen leuke instreucteurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is voor mij inmiddels al bijna 21 jaar geleden dat ik mijn theorie & rijlessen had bij deze rijschool \"van Buuren\". (mijn rij-instructeur heette Ruud) En ik ben hem nog steeds dankbaar Hoe goed hij mij heeft leren rijden.\r\nEn zoals iedereen kan zien of lezen staat deze rijschool nog steeds hoog aanbevolen in Den Haag. En dat zegt dus al genoeg toch...\r\n\r\nBij deze wens ik alle nieuwe leerlingen alvast succes met het behalen van je rijbewijs via deze rijschool...\r\n\r\nVriendelijke groet, \r\nRobert Moerman

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles wordt goed geregeld door de rijschool en je krijgt goede feedback van de instructeur!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring met deze rijschool

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geslaagd voor be rijbewijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, zowel de instructeur als de administratie. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg goede lessen met veel opbouwende feedback. de sfeer is fantastisch. de video feedback is erg handig en zeker een pluspunt. \r\nDe afdeling planning kan beter. Contact zoeken was vaak lastig en lessen werden verzet zonder contact op te nemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een geweldige tijd gehad bij van Buuren, de lessen waren leerzaam en leuk. En natuurlijk top instructeurs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer positief . het is derde rijd school een in een keer is geluk

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.