perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn dat je het in een dag kan doen. Gezellige dag veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke, leerzame dag. Goed geoefend en met succes examen gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een teleurstellende ervaring elders voelde ik me direct op de goede plek bij verkeersschool Van Buuren. Fijne, ervaren rij-instructeurs die steeds opnieuw samen met mij zochten naar een manier om mijn rijvaardigheid naar een volgend niveau te tollen. De planning was vlot bereikbaar en de in de omgang heb ik Van Buuren ervaren als betrouwbaar en professioneel. Samenvattend: ik ben zeer tevreden en raad deze verkeersschool aan bij mensen die op zoek zijn naar kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool, goede en duidelijke uitleg en ik heb vooral heel erg genoten tijdens mijn lessen bij Helena!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, er is me alleen opgevallen doordat ik meerdere inscructeurs heb gehad dat er niet punctueel word gezegd dit kan, maar het is verstandiger om het zo te doen. Het op 1 lijn zitten wat er word verteld/ aangeleerd.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd na een pittige lesdag. Maar wel blij dat ik het gedaan heb.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOP.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Praktische toets werd goed uitgelegd gaf goede tips aardige begeleister met kennis van het vak

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool en duidelijke lessen gekregen een top rijinstructeur. \r\nBedankt Brahim voor de lessen en de begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt goed opgevangen en ze zorgen ervokr dat je je op je gemak voelt. Er wordt verteld wat je wel en niet moet doen, dat is goed want zo heb ik veel geleerd. Vriendelijke mensen en goed georganiseerd!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn dat ik van tevoren wist wanneer ik rijles had. Wel problemen met de planning,omdat ik pas een week van tevoren mjjn rooster wist van werk. Aardige instructreurs!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en fijn

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb veel geleerd in korte tijd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een fijne rijschool, het regelen enzv.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leon gaf heel goed uitleg en het was ook nog eens gezellig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede taxi opleiding alles behandeld niks overgeslagen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring is zeer goed na de aanmelding kon ik vrij snel starten met de theorie lessen, de door henk gegeven lessen waren goed en duidelijk. Verder verliep de planning zoepel en flexibel. De rijlessen zelf met Carl, Rosita en Menzo waren top en duidelijk.

Boezemweg 57

2641 KG Pijnacker